Odmorite oči

Nestvarna lepota prirode: Holandiju krasi najraskošnije polje lala na svetu! (VIDEO)

Ovog proleća, procvetalo je više od sedam miliona pupoljaka na ukupno osam stotina raznih vrsta lala, koji su raspoređeni na 32 hektara
Bašta 15.05.2017. - 15:57h Autor: punkufer.hr
Foto: Printscreen Youtube / Droning Dutchman

Možda vam trenutno nije zgodno da odete do Holandije, ali srećom tu je Jutjub i jedan Holanđanin koji dronom snima zadivljujuće prizore polja lala!

 

Mnoge zemlje jedva čekaju proleće, jer tada njihovi građani uživaju u lepotama prirode. Dok u Japanu svi željno posmatraju cvetanje trešanja, Holanđani su širom planete poznati po lalama. A kako izgledaju ta nepregledna polja iz vazduha, sad možemo da saznamo i mi zahvaljujući korisniku poznatom kao Droning Dačmen.

 

Krupajsko vrelo, prirodni dragulj istočne Srbije: Mesto na kojem duša nalazi mir! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Droning Dutchman
Foto: Printscreen Youtube / Droning Dutchman

Na snimku se mogu videti prizori iz jednog od najvećih cvetnih vrtova na svetu, koji se nalazi u Lisu. Ovog proleća, procvetalo je više od sedam miliona pupoljaka na ukupno osam stotina raznih vrsta lala, koji su raspoređeni na 32 hektara.

 

"Proleće je za mene najlepše godišnje doba u Holandiji. Zaista je posebno kad holandska priroda zaživi, a iako su lale prekrasne kad se promatraju s tla, poseban je užitak napraviti ovakve snimke s visine", zaključak je Droning Dačmena.

 

Najlepša bela bašta na svetu: Čaroban vrt u čast princeze Dajane! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...