Cvetna inspiracija

Sveže cveće za omiljeni kutak: Prolećni dekor u vašem domu!

Proleće je stiglo i jedan od najboljih dekorativnih elemenata za vaš dom, tokom ove sunčane sezone, svakako je sveže cveće
Enterijer
07:22h Autor:
Sveže cveće za omiljeni kutak: Prolećni dekor u vašem domu!
Foto: Shutterstock

Vreme je da osvežite i ulepšate svoj dom cvetnim prolećnim dekoracijama. Proslavite povratak toplog vremena lepim aranžmanima svežih prolećnih cvetova.

Osetite promene u izgledu i zdravlju: Prolećni Feng šui otkriva kako!

Ako želite da prenesete duh bašte do stola aranžmanom belih cvetova u staroj kantici za zalivanje cveća, lale su odličan izbor jer su pristupačne i evociraju opušten i elegantan osećaj.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kombinujte cvetove lavande, ruže i božura sa livadskim cvećem u niskim, rustičnim saksijama koje će ulepšati sims.

Ne samo da jorgovan miriše slatko kao sunčani prolećni dan, već i izgleda neverovatno kao centralni dekorativni element za bilo koju sobu. Oni su preslatki i bujni, savršeni za malo ženstvenog dodira u enterijeru.

Samo je stavio selotejp na vazu: Ono što je dobio, apsolutno je fantastično! (VIDEO)

Takođe, možete dodati malo tople roze boje sa vazom punom bujnih hortenzija ili azaleja. To će dati prostoru neophodnu svežinu, živost i tople boje. Hortenzije su odličan izbor za bilo koju prostoriju - kuhinju, kupatilo, vašu kućnu kancelariju ili spavaću sobu, kojima je potrebno malo živosti nakon dugih zimskih meseci.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Za malo sunčane inspiracije, ubacite divne, nežne narcise svuda po kući. Ukrasite kutak za doručak, napravite buket od prolećnih cvetova ili oživite kupatilo sa nekoliko cvetova.

Izvor zdravlja, dugovečnosti i bogatstva na jednom mestu: Tajna je u ovim kućnim biljkama!

Aranžiranje cveća ne treba da vas zastraši ili da vam se čini kao nešto komplikovano. Jednostavno izaberite tri vrste cveća u komplementarnim bojama i oblicima. Isecite stabljike tako da cveće stoji oko dva centimetra iznad vrha posude, uklonite svo lišće koje je ispod linije vode, i uvežite cveće zajedno u lep i čvrst aranžman. Da bi aranžmani ostali sveži, isecite krajeve i promenite vodu svakih nekoliko dana.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs