BAŠTA IZ SNOVA

Vintidž bašta iz snova: Magična oaza i u vašem dvorištu - bez uloženog dinara!

I vaša bašta može izgledati kao iz bajke uz par dobrih ideja i poneku sitnicu iz prošlog veka...

Bašta
17:10h Autor:
Foto: Shutterstock

Bašte su naše oaze, naš beg od realnosti – mesto na kome se relaksiramo, odmaramo od ovog užurbanog sveta i opuštamo sva naša čula. Zato je veoma važno kako on izgleda i da ste vi tim izgledom zadovoljni – da se osećate lepo u svojoj privatnoj oazi. Bila ona ogromana ili svega par kvadrata, bašta može izgledati kao najlepše englesko dvorište bez da potrošite i jedan jedini dinar!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pink Porch (@thepinkporchventura) on

 

Sve što vam je za to potrebno su neke stare stvari koje svi imamo po ćoškovima kuće ili odložene na tavan ili u podrum, nekoliko dobrih ideja i malo mašte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼Heidrun 🌼 (@cottage_no_13) on

 

Dvorište po principu “uradi sam” može izgledati lepše, intimnije i toplije nego da ste angažovali pejzažnog arhitektu, samim tim što ćete mu dati svoj lični pečat. A rad oko uređenja doneće vam dodatno zadovoljstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dream and do - Nici & Kathrin (@dreamanddo.de) on

 

Vaše dvorište nikada više ne mora izgledati monotono, ukoliko u podrumu imate par starih lonaca na tufnice, neku limenu kofu za zalivanje, mamim stari bicikl, stare klompe ili gumene čizme, jer upravo TO možete iskoristiti kao mesta na kojima ćete zasaditi omiljene biljke i dati im nov i potpuno autentičan izgled, koji će vaše dvorište učiniti unikatnim i bezvremenskim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼Heidrun 🌼 (@cottage_no_13) on

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...