sreća neće napuštati vaš dom

Siguran put do sreće i novca: Ovi Feng šui saveti za uređenje bašte obezbediće vam blagostanje!

Prema drevnoj kineskoj filozofiji ako ovako uredite vaše dvorište, novac će se slivati u vaše džepove i sreća će vas pratiti

Bašta
Autor:
Siguran put do sreće i novca: Ovi Feng šui saveti za uređenje bašte obezbediće vam blagostanje!
Foto: Shutterstock

Proleće nam je sudeći po lepom vremenu stiglo, iako još uvek nije kalendarski. Sunčevi zraci su obasjali Srbiju, te je pravo vreme da uredite i svoje dvorište, zasadite lepo cveće i ukrasite vašu okolinu na najlepši mogući način.

Prema Feng šuiju, vrt nas puni energijom, a evo kako da je učinite prijatnijom i pozitivnijom.

Vodopadi i fontane

Fontana simbolizuje prosperitet, bogatstvo, vitalnost i izobilje, dok zvuk vode opušta i pomaže da se oslobodite od anksioznosti i negativnih misli.

Oblik fontane (vodopada) može da bude različit, u zavisnosti od stila u vašem dvoruštu. Poželjno je da fontanu stavite na jugoistočnu stranu vrta, te je bitno da kretanje vode, potpuno ili delimično bude prema kući. Tako ćete privući bogatstvo.

Feng Šui stručnjak savetuje: Evo kako da uredite spavaću sobu za bolji san!

foto: Shutterstock

Zvona i ukrasi

Razne vetrenjače, zvona i štapovi bambusa donose u vrt energiju vetra. Svaki pokret vazduha stvara muziku koja će vam doneti finansijsku dobrobit i novac u džepove.

Zavese

Zavese su veoma lep detalj koji privlači pozitivnu energiju u vrt. Možete ih koristiti u letnjikovcu ili jednostavno ukrasite prolaze. Birajte zavese koje će se lagano pomerati i na najmanjem vetru. One ne samo da stvaraju atmosferu toplote i udobnosti, već usporavaju protok energije koja prolazi kroz baštu.

4 Feng šui biljke za blagostanje: Unesite ih u dom, novac će vam se slivati u džepove! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs