Dnevni horoskop za 1. januar: Neka vam se danas dese samo lepe stvari!

Vodolija menja posao, Riba puca od zdravlja, Strelac zaljubljen, Jarac povodljiv, Vaga nezadovoljna poslom

Lifestyle
09:30h Autor:
Dnevni horoskop za 1. januar: Neka vam se danas dese samo lepe stvari!
Dnevni horoskop za 1. januar 2019. godine, Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Moguće je da ćete uspeti da isplanirate neke nove dogovore koji će vam biti veoma važni na ovom polju. Zadovoljni ste jer pored emotivnog imate i otvoren i iskren prijateljski odnos sa partnerom. Zdravlje je dobro.

BIK

Iako su važni poslovi pred vama danas niste okupirani njima. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i niste preterano ažurni. Otvoreno ćete pokazati svoja osećanja i dobićete pozitivnu reakciju od simpatije. Izbegavajte cigarete.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati neki novčani dobitak tokom današnjeg dana i da vas generalno prati mnogo sreće sa finansijama. Očekuje vas dan u kojem ćete imati novo poznanstvo. Povoljan je period za početak dijete.

Horoskop otkriva: Dve stvari koje će vam se dogoditi sledeće godine!

Dnevni horoskop za 1. januar 2019. godine
Dnevni horoskop za 1. januar 2019. godinefoto: Shutterstock

RAK

Imate jaku intuciju i ako se dvoumite oko nekih poslovnih odluka samo treba da poslušate svoje predosećaje. Partner vam sasvim odgovara i lepo se osećate pored njega. Možete da očekujete ljubavnu stabilnost. Dobro zdravlje.

LAV

Zahvaljujući vama, stanje na polju posla se postepeno popravlja. Možete da očekujete pozitivne okolnosti danas. Moguće je da imate neke sumnje i problemi sa partnerom se nižu jedni na druge. Slabija cirkulacija u nogama.

DEVICA

Ukoliko sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u znaku Blizanaca nemate dovoljno poverenja u nju. Očekuje vas flert sa osobom koja vam je i ranije pokazivala svoje interesovanje. Odlično ste raspoloženi!

VAGA

Imate utisak da neke stvari na poslovnom planu nisu onakve kakve ste vi želeli da budu. Imate potrebu da dođete do konkretnijih rešenja za probleme koje imate u vezi sa voljenom osobom. Moguća je nesvestica ili nizak pritisak.

Počela je vladavina Jarca: Horoskop nam sprema velike promene do 20. januara!

Dnevni horoskop za 1. januar 2019. godine
Dnevni horoskop za 1. januar 2019. godinefoto: Profimedia

ŠKORPIJA

Moguće je da za sada nećete ostvariti sve ono što ste planirali na ovom polju, ali postepeno kroz vreme ćete naći rešenje. Očekuje vas obnova kontakta sa osobom iz vaše prošlosti. Problemi vezani za pritisak.

STRELAC

Pred vama je veoma pozitivan dan. Nećete biti mnogo opterećeni poslovnim brigama. Pred vama je dobar dan ako ste u vezi ili braku. Odnos sa voljenom osobom može značajno da se poboljša ako se potrudite. Proverite nivo šećera.

JARAC

Saradnici vas poštuju i u narednim danima ćete sa njima uspeti da ostvarite jako dobar odnos. Dopada vam se osoba koja deluje distancirano ka vama. Današnji dan vam nije povoljan za početak veze. Prijaće vam odmor i opuštanje.

VODOLIJA

Otvara vam se prilika da promenite posao, odnosno da pređete na neko dosta bolje radno mesto. Impulsivni ste i nije vam lako da uvek razmislite pre nego što nešto uradite. Menjajte loše navike da bi se zdravlje popravilo.

RIBE

Moguće je da ćete iz nekog razloga morati da ostanete duže na poslu i da vas to frustrira. Vi maštate o nekoj ozbiljnoj vezi ali vam nije lako da tu priču do kraja zaokružite jer partner ne želi isto što i vi. Zdravlje vam je dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs