horoskop otkriva njihovu dušu

Kakvi su prijatelji vazdušni znakovi: Vodolija je tvrdoglava, Blizanci vole da iznenade!


Prepoznavanje među prijateljima se ne događa slučajno - astrologija nam daje odgovor zašto se sa nekim osobama prepoznajemo i sprijateljujemo

Lifestyle
21:41h Autor:
Kakvi su prijatelji vazdušni znakovi: Vodolija je tvrdoglava, Blizanci vole da iznenade!
Foto: Shutterstock

U krugu svojih prijatelja uvek ćete pronaći nekoliko vazdušnih znakova jer oni vole da se druže.

Spontano sklapaju prijateljstva, znatiželjni su i žele da saznaju sve o vama. Obasipaju vas pažnjom, pozivaju vas na izlaske i druženja, upoznaju vas sa svim svojim ostalim prijateljima.

Vazdušni znakovi su prijatelji koje morate da delite sa drugima, ne smete da budete ljubomorni ili posesivni. Sa njima je uvek uzbudljivo jer su puni planova, informacija i zanimljivih poznanika, događaja – sa njima ćete lako uskočiti u vrtlog društvenog života.

Bez prenemaganja, sasuće ti istinu u lice: Ovo su najiskreniji horoskopski znaci!

foto: Shutterstock

Najduže razgovore koje ste ikad vodili u životu, vodili ste sa nekim od vazdušnih znakova, a tu se duboko filozofiralo, polemisalo i raspravljalo o svim aspektima života.

Blizanci

Uvek su veseli i lepršavi prijatelji puni iznenađenja. Njihova je povremena nepouzdanost toliko šarmantna da ćete im oprostiti – i što su zaboravili na vaš rođendan i što su u poslednji čas promenili planove ili otkazali svoj dolazak na dogovoreno druženje. Neće biti srećni ako budu poslednji kojima ste rekli neku važnu ličnu novost.

Vaga

Glavni je posrednik i pomiritelj u konfliktnim situacijama. Nipošto je ne smete izostaviti u društvenim događajima. Jako će se naljutiti ako je ne pozovete na zabavu ili na kafu sa prijateljicama.

Vodolija

Može biti tvrdoglava, ali njen specifičan humor i originalnost pomoći će vam da pomerate svoje granice i otkrivate nove sfere života.

Čime šarmiraju horoskopski znaci? Ovim izjavama će vas oboriti s nogu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs