Za sve što vam treba

Oporavite kućni budžet: Najlakši način da prebrodite novčanu krizu nakon letovanja i nove školske godine!

Stanite na noge i priuštite sebi i svojoj porodici ono što im je potrebno

Lifestyle
Autor:
Oporavite kućni budžet: Najlakši način da prebrodite novčanu krizu nakon letovanja i nove školske godine!
Foto: Shutterstock

Leto je prošlo brže nego što smo se nadali - letovanja, šetnje kroz tople noći i dani odmora ostali su iza nas. Kao i veći deo novca koji smo čuvali baš za te lepe trenutke.

Opet je došlo vreme za realnost - veliki broj porodica nakon pripema za novu školsku godinu ostao je sa opustošenim kućnim budžetom, a nisu pošteđeni ni oni bez dece.

Pred hladnije dane treba pripremiti obuću, toplu odeću, ogrev ili veći iznos novca za grejanje na struju... Toliko obaveza, toliko izdataka, a plata uvek ista.

A šta ako nam duša vapi za jednim lepim jesenjim putovanjem? Ili uživanje na novoj egzotičnoj destinaciji tamo gde je leto cele godine?

Često nam toliko toga nedostaje, da poželimo da postoji neko ko će nam pozajmiti na gomili dovoljno novca odjednom da makar priuštimo ono što nam je zaista neophodno, da ne mislimo i ne računamo baš svakog dana. Pa čak i da se opet odmorimo i provedemo, zašto da ne?

A kada bismo mogli i sami da odaberemo kada ćemo završiti sa vraćanjem tog novca, a da pritom ne moramo da dajemo nikakvo učešće... Pa to bi bilo savršeno!

Jedini način da ostvarite sebi ovakvu želju i priuštite ono što vam treba jeste brzi keš kredit. Danas već nakon 15 minuta možete da saznate da li vam je kredit odobren, a neke banke nude dosta pogodosti, poput ukidanja troška obrade kredita i mogućnosti odabira kamate.

foto: Shutterstock

Kako odabrati najpovoljniji keš kredit?

Za početak, odaberite keš kredit bez definisane namene - tako možete da ga iskoristite za šta god želite - od kupovine automobila, uvođenja grejanja, velikih popravki…

Ako vam treba novca tek da malo dopunite kućni budžet istrošen putovanjima i kupovinom jesenjih potrepština, tu je kratkoročni keš kredit do 350.000 dinara, koji možete da otplatite već za 12 meseci.

Za sve veće troškove, poput renoviranja stana, kupovine ogreva i slično, tu su keš krediti i do 15.000 evra sa rokom otplate do 120 meseci. Možete i da potražite banku koja vam daje mogućnost da sami izaberete da li će kamatna stopa biti promenljiva ili fiksna tokom prvih 60 meseci otplate.

Ako se sada pitate kako da pronađete sve ovo na jednom mestu - imamo odgovor i sjajnu preporuku! Vojvođanska banka u okviru specijalne jesenje ponude do 31. oktobra odobrava keš kredite po specijalnim uslovima, kako postojećim tako i novim klijentima!

Iskoristite ovu ograničenu ponudu i obezbedite sebi novac za sve što vam nedostaje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs