Predlog

OVO JE OBAVEZNA OBUĆA ZA LETOVANJE: Bez ova 4 para se ne ide na more

Stigao je čas da napokon razmislite o svim kombinacijama koje ćete nositi na odmoru

Moda
Autor:
OVO JE OBAVEZNA OBUĆA ZA LETOVANJE: Bez ova 4 para se ne ide na more
Foto: Deichmann

Ako vas uskoro čeka pakovanje i odlazak na godišnji, naša preporuka letnih modela obuće čija će vas udobnost osvojiti od prvog momenta stiže baš u pravi čas. Mi smo svu obuću koju ćemo nositi ovog leta pronašli u Deichmannu, a sigurni smo kako će se i vama svideti naš izbor!

Nikud bez para papuča

Obuća
foto: Deichmann

Sunce i more u fokusu su letnog godišnjeg odmora, pa čak i ako svu ostalu obuću morate da ostavite kod kuće – neka par udobnih i kvalitetnih papuča bude obavezan dodatak vašem koferu. Odlazak na plažu nezamisliv je bez praktičnih i vodootpornih natikača, a u Deichmannu ćete da pronađete velik izbor materijala, boja i modela ove zasigurno najpoželjnije letne obuće. Nama su se osobito svidele crne papuče s dodatkom zlatnog ukrasa koje prelepo izgledaju u kombinaciji s farmerkama ili suknjom, laganim letnim haljinicama. Osim kupaćeg kostima, ove zanimljive papuče naš su omiljeni letni modni dodatak!

Nema do sandala

Obuća
foto: Deichmann

Ravne sandale neophodna su obuća kada temperature na gradskim ulicama krenu da rastu. Nešto elegantniju opciju otvorene obuće od papuča, u Deichmannu smo pronašli u nizu neodoljivih boja, ali posebno nam se svideo model u kombinaciji crne kože i zlata, jer deluje minimalistički, ali moćno i predstavljaj idealan stejtment komad. Osim ovih elegantnih sandala, u Deichmannu naglašavaju kako su glomazni modeli sandala s platformom apsolutni hit ovog leta, a naročito ih obožavaju tinejdžerice i žene koje ovog leta žele isprobati najnovije modne trendove!

Bezbrižni u patikama

Obuća
foto: Deichmann

Kamene ulice, strmi putevi do plaže i duge šetnje – opremite li se odgovarajućom obućom, ništa vam neće pokvariti doživljaj godišnjeg! Par laganih, patika uvek je dobra ideja kada planirate putovanje, jer se u njima vaša noga neće umoriti, pa nema potrebe da odustanete od izleta ili odlaska na onu predivnu, ali izoliranu plažu. Razgledajte strme, kamene ulice bez straha od klizanja, a pritom izgledajte sveže, mladenački i razigrano. Bele modne patike brenda Puma idealno se kombiniraju uz baš sve vaše outfite i jedan su od najpoželjnijih modnih dodataka ove sezone!

Za duge letne večeri

Obuća
foto: Deichmann

Ako su ludi večernji izlasci sastavni deo vašeg godišnjeg odmora, vaš kofer svakako će biti potrebno nadograditi i parom sandala s potpeticom. Naglasite osunčan ten izborom sandala u neodoljivim pastelnim ili neonskim nijansama. Trendy boje poput zelene, ciklama ili nježnih nijansi lila, plave i žute u Deichmannu su zaživele u udobnim modelima sandala, slingback cipela i platformi. Bez obzira gde planirate provesti svoje letovanje, s parom ovakvih cipelica jedva ćete dočekati priliku za večernji izlazak.

Nadamo se da ćete i vi svoje leto provesti uživajući u suncu i moru te da vam godišnji donosi priliku za zasluženi odmor! Planirajte letovanje bez briga, a svu obuću koja vam može zatrebati pronađite u obližnjoj Deichmann trgovini!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs