BLAGO NJIMA

Ovom paru ćete svi zavideti: Oni obilaze svet potpuno besplatno, evo kako! (FOTO)

Lifestyle
19:57h Autor:
Foto: Profimedia

Ako ste ljubitelj putovanja, zavidićete mladom bračnom paru Čad (25) i Hani Javis (23) koji potpuno besplatno obilaze svet.

 

Naime, oni su proslavili drugu godišnjicu braka na Havajima, a nakon toga su spakovali kofere se zaputili na jednogodišnji put oko sveta i to tako što su koristili dva miliona bankovnih avionskih milja, koje su sakupili strateškim igranjem bonusne igre sa kreditnom karticom, piše ABC njuz.


Ovaj srećni par će u svojoj avanturističkoj misiji obići više od 40 zemalja. Kako bi osvarili svoj plan, dali su otkaze na svojim poslovima, prodali sve što su imali i sa dva kofera krenuli na svoje epsko putovanje.

 

Potpuno neprepoznatljivi slavni par: Sa decom u šetnji kao svaka obična porodica! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah and Chad (@hannahandchad) on

Nakon nekoliko nedelja naHavajima, zaputili su se u Japan. Sigurno se pitate kako su uspeli da putuju svetom za džabe? Sve je počelo sa besplatnim letom za Njujork.

 

Oni su diplomirali pre oko godinu dana, ali je njihovo putovanje u besplatan put oko sveta počeo nekoliko godina ranije.

 

Tokom 2015.godine Čad je tražio posao na Vol stritu dok je još bio na koledžu u Juti. Nakon što nije mogao da plati avionsku kartu do Njujorka, prijatelj mu je predložio da otvori određenu kreditnu karticu na kojoj je postojao bonus. Završio je sa rezervacijom karte za džabe i tako mu je, kako kaže, sinula ideja.

 

Najglamurozniji par na Kapriju: Ovako letuju Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah and Chad (@hannahandchad) on

Otvorili su desetine kreditnih kartica i zapravo povećavali kreditni rezultat u procesu tako što su osigurali da koriste kartice samo na troškove koje su morali da plate. Na taj način, na kraju meseca, njihov bilans bio je uvek na nuli.

 

U jednom trenutku imali su čak 26 karata, a sada imaju samo dve sa kojima sve plaćaju.

 

Čad je otkrio da ljudi uvek pretpostavljaju da su morali da potroše 200.000 dolara ili više da bi dobili ove besplatne milje, ali kako kaže to nije tačno.

 

Završavamo još jedno divno putovanje: Živeo odmor! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...