Ne zanosite se

Vratite izgubljenu ravnotežu u svoj život: 3 zakona zbog kojih ćete čvrsto stajati na zemlji!

Kada ste učaureni u sebe i svoj sigurni svet, sve se polako umrtvljuje i prestajete da živite

Lifestyle 08.09.2018. - 12:46h Autor: lovesensa.rs
Foto: Shutterstock

Pronalaženjem balansa i centra sopstvenog tela i duha stvorićemo jedan novi svet i sjedninićemo se sa kosmosom, piše Lovesensa.rs.

 

Centar određuje naše postojanje i život, koji je sačinjen od događaja i dešavanja. Izgubljenu ravnotežu ćemo da vratimo ukoliko počnemo da koristimo emocije srazmerno sa korišćenjem intelekta, uz istovremenu otvorenost za avanture i život.

 

Budite osoba koja stopala čvrsto drži na zemlji, a čije ruke dodiruju zvezde!


1. Nova iskustva

 

Kada ste učaureni u sebe i svoj sigurni svet, sve se polako umrtvljuje i prestajete da živite. Kada se um pripremi na dolazak nepoznatog, probudiće se i život. Kako meditacija otvara svest, pretvoriće vaš um u meditativni um, koji će polako početi da se priprema za nova iskustva.

 

Vladeta Jerotić: Čovek postaje zrela ličnost tek kad ima ovih 6 osobina!

foto: Shutterstock

2. Osvestite neznanje

 

Kada postanemo svesni svog neznanja i stvorimo prostor za znanje, "ja" i ego nestaju. Nakupljeno i pozajmljeno znanje zapravo predstavlja samo informacije dok kroz proces učenja postajemo otvoreni za novo i za život u sadašnjem trenutku.


3. Živite sada

 

Prošlost predstavlja sećanja, a budućnost čežnju. Uvek imate samo jedan trenutak i budite spremni da ga uhvatite jer ukoliko ga pustite, ostaje vam samo iluzija prošlosti i budućnosti, koje ne postoje same po sebi.

 

Verovali ili ne: Evo u kojoj godini imamo najviše samopouzdanja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...