Da se ne biste kajale kasnije

Pažnja, dame: Ovo ne smete da radite tokom praznika!

Pomirenje sa bivšim partnerom nije dobra ideja, jer je on bivši sa razlogom, a podjednako je loše ako vas ponese praznična atmosfera, zajedno sa alkoholom, pa završite u krevetu sa kolegom sa posla
Lifestyle 30.12.2013. - 13:47h
Foto: Thinkstock

Greške koje se naprave tokom praznika nekada mogu da budu kobne, a pošto su zapravo posledica atmosfere, treba biti prilično oprezan.

 

Na primer, nekoliko istraživanja je pokazalo da žene imaju nezgodan običaj da se tokom praznika pomire sa bivšim partnerom, jer ih početak nove godine učini osećajnima i zapitaju se zašto to ne bi uradile. Jednostavno, zato što je bivši iz nekog vrlo dobrog razloga.

 

Isto tako, praznična atmosfera može da vas ponese, zajedno sa većom količinom alkohola, i rezultat može da bude afera sa kolegom s posla koja će se završiti u krevetu. Loša ideja, vrlo, vrlo loša.

 

Ima i onih koje zbog samoće krenu da na Fejsbuku špijuniraju šta radi bivši partner. To radi 82 odsto žena, a bilo koje saznanje će vas razočarati - ili je našao drugu i srećan je, pa ćete da patite, a podjednako tako ćete da budete neraspoloženi ako je solo ili tuguje za vama.

 

Očekivanja u vezi sa novom godinom mogu da vas sputaju kako poslovno, tako i privatno. Ako donesete neke odluke i krenete da ih ozbiljno sprovodite, a ne uspe vam jer ste napravili preambiciozne planove, ne gine vam depresija do leta.

 

Uz sve navedeno, žene u vezi koje se još nisu venčale, tokom prazničnog perioda osetiće pritisak rodbine i prijatelja da vezu napokon ozvaniče, pa ako počnete da vršite pritisak na partnera da odredite datum, lako može da vam se dogodi da za praznike ostanete sami i u suzama.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...