I nije tako loše

5 prednosti singl dama u novogodišnjoj noći!

Iskoristite bezbroj mogućnosti koje vam pruža novogodišnja noć, uživajte sa prijateljima, u novogodišnjem programu, upoznavanju novih ljudi i, naravno, ukusnim slatkišima
Lifestyle 30.12.2013. - 18:05h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Većina vaših prijatelja je zaljubljena i planira da sa svojim partnerom ide na romantično klizanje, romantičnu večeru ili nešto slično. Mnoge devojke su baš u ovoj noći zaprošene, ali zapravo ste vi u poziciji da imate najzanimljiviju noć ikada – solo, piše Cosmopolitan.rs.

 

Nikada se ne zna koga možete sresti
U zimskim mesecima, Fejsbuk nudi lakši kontakt sa ljudima i bezbroj mogućnosti. Prijatelj vas poziva na novogodišnju žurku? Koliko prilika da upoznate nove zanimljive ljude! Obiđite oba partija, flertujte, uživajte i provedite se kao nikad pre - ko zna, možda ćete baš tamo sresti muškarca svog života!

 

Izađite kada vi to poželite
U bilo kojem trenutku možete napustiti žurku ako vam je dosadno i vratiti se kući ili produžiti na sledeću. Kada ste sami, ne zavisite ni od koga i ne morate da čekate da se osobe koje su sa vama u društvu pripreme za polazak. Veeeelika prednost!

 

Jedi, jedi, jedi...
Držanje dijete pred praznike nije vam naročito potrebno. Uživajte u slatkišima, toploj čokoladi, kasnim obrocima! Uživajte! Jer to je novogodišnja noć!

 

Bez previše novca
Ne morate da trošite pare na skupe, besmislene poklone porodici svog dečka. Nećete dati novac na parfem za njega ili šta god bi bilo uobičajeno da poklonite svom dečku. Umesto toga, novac potrošite na kozmetiku za sebe ili na piće u izlasku.

 

Gledaćete filmove koje želite
Možeš odgledati sve one dosadne, praznične filmove koje volite, a da se on ne bori da preuzme daljinski i pusti nekakvu dosadnu akciju. Izaberite sve što ste oduvek želeli da pogledate i iskoristite slobodne dane na lenčarenje, razvlačenje u krevetu i uživanje u romantičnim komedijama.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...