Niko nije kao oni

Dugo žive, pravi su romantici: Osobe rođene u oktobru se razlikuju od svih!

Osobe rođene u oktobru su vrlo romantični, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi. Donosimo sedam zanimljivih činjenica o ovim osobama

Lifestyle
16:38h Autor:
Foto: Shutterstock

1. Sportski su nastrojeni

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru su takođe sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov cvet rođenja je neven

Neven je biljka koja može da naraste do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana i čak za ugriz ili ubod insekta.

3. Romantični su

Osobe rođene u oktobru su vrlo šarmantne i jako dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, zato oni stvaraju sklad i poznati su kao "mirotvorci".

Sve što morate da znate o Vagama: Vole luksuz, a najviše se plaše da ostanu same!

foto: Shutterstock

4. Ili su Vage ili su Škorpije

Oni koji su rođeni pre 24. oktobra su po horoskopu Vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok oni rođeni krajem mjseca su Škorpije. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

Žena u ovom znaku je boginja ljubavi: Šarmira svojim osmehom, niko ne može da joj odoli!

5. Poslovno su orijentisani

Marljivi su i odlučni te su vrlo poslovno orijentisani. Kada nešto započnu to onda moraju i da dovrše.

foto: Shutterstock

6. Njihovo kamenje rođenje su opal i turmalin

Opal se često povezuje sa srećom. Ali, prema legendi one koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru, snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive

Ljudi koji su rođeni između septembra i novembra češće žive i preko 100 godina. Ali, upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

Kako mesec rođenja određuje ženu: Manipulatorke, nesrećne, ranjive!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...