Veteran svetskog kulinarstva Entoni Burden rekao je ako u ponudi hrane vidite burger od kobeanske govedine da odmah napustite restoran, piše Independent.
"Ne postoji veći "kulinarski zločin" od kobeanskog burgera", rekao je kuvar.
Kuvar koji jede skoro sve: Ovo je jedina hrana koju nikada neće okusiti!
"Ako uđete u restoran u kojem je na ponudi kobeanski burger, okrenite se i izađite. Ništa dobrog neće izaći iz toga", dodao je.
Komentarišući neke od najpopularnijih kulinarskih trendova, kuvar je dao svoje mišljenje o besmislenosti "branča", barova sa sokovima i kombinacije krofne i kroasana. Takođe, popularno ulje od tartufa nazvao je groznim.
"To čak i nije hrana. Jednako je jestivo kao i lubrikant, a i napravljeno je od iste stvari", kritičan je Burden.
Da se ne osramotite: Pravila bontona tokom jela koja kršite, a niste ni svesni!