Da li je moguće?

Milioner podelio celo bogatstvo: Nekada znao samo za luksuz, evo kako sad živi! (VIDEO)

Nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću zbog koje je završio u zatvoru, upoznao je ljubav svog života koja mu je itekako promenila život
Lifestyle
12:20h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster

Biznismen i milioner je uspeo da potroši gotovo sve svoje bogatstvo kako bi pozitivno uticao na živote drugih nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću zbog koje je završio u zatvoru, a onda upoznao ljubav svog života koja mu je itekako promenila život.

 

Milioner poklanja trosobni namešteni stan od 140.000 evra: Postoji samo jedan uslov! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster
Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster

Kad je Maci Dumato iz Damaska u Siriji, koji je odrastao u Brazilu i Dubaiju, bio upleten u lančani sudar sa svojim novim Ferarijem, odlučio je da preispita svoj stil života i krene na putovanje. Tada je upoznao svoju današnju suprugu Milenu i skoro 3 miliona evra potrošio je na troškove lečenja porodice i na humanitarna udruženja.

 

38-godišnji muškarac zaradio je ogromnu količinu novca kao uspešan veb dizajner, a radio je i za kompanije koje se bave marketingom i nekretninama u Dubaiju. Svoju transformaciju od dekadentnog plejboja do skromnog humanitarca duguje saobraćajnoj nesreći i svojoj supruzi, kaže. Kad je kupio Ferarija, mislio je da je postigao sve što je mogao u životu, ali u zatvoru je shvatio da je isti kao i svi drugi.

 

Zatvor mu doneo slavu i bogatstvo: Ovako danas živi najlepši robijaš! (FOTO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster
Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster

Po izlasku iz zatvora nije znao šta bi sa sobom, pa je odlučio malo da putuje. Nakon godinu dana je u Brazilu upoznao ženu koja je kao volonterka pomagala u Kongu, uprkos činjenici da se sama leči od leukemije.

 

"Upoznao sam ovu ženu nakon što se vratila iz Konga i ona je sad moja supruga Milena i neverovatno me inspirisala. Počeli smo da živimo zajedno i da pravimo planove šta bismo sve mogli da uradimo. Ona je zaista dirnula toliko ljudi, od bebica do najstarijih ljudi u selu. Svi je vole, ne zbog novca koji daje nego zbog njenog vremena. Tada sam shvatio da humanitarni rad nije deljenje novca, nego psovećivanje svog vremena drugima. Shvatili smo da ne možemo da dajemo novac humanitarnim organizacijama, nego da bi trebalo da osnujemo svoju", rekao je.

 

Za sreću im bilo dovoljno samo jedno: Kako je mladi par ostvario svoj život iz snova! (FOTO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster
Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster

Sa suprugom živi u Južnoj Americi gde imaju restoran u kojem često spavaju ako nisu u kamperu, pišu britanski mediji.

 

Kad je Mileni nakon leukemije dijagnostikovan i rak dojke i kad je morala da se podvrgne dvostrukoj mastektomiji i transplantaciji koštane srži, potrošio je 700.000 dolara na njeno lečenje. U tom periodu su odlučili da finansiraju izgradnju Centra za prevenciju raka u Florijanopolisu u Brazilu gde bi pacijenti i njihove porodice mogli i da borave duže vreme.

 

Zaposlili novu dadilju: Roditeljima posle samo 3 nedelje pripredila šok života! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster
Foto: Printscreen Youtube / Dylan Magaster

"Zapravo sam se odrekao celog svog bogatstva. Kad sam otišao iz Dubaija, imao sam oko tri miliona dolara. Oko milion sam potrošio na zemljišta, a dva miliona na bolničke račune svoje žene, moje nakon nesreće i račune brata koji je imao tumor na mozgu zbog kojeg se još uvek nalazi u bolnici. Tim novcem smo izgradili odeljenje intenzivne nege u Florijanopolisu gde ćemo i njega premestiti. On je poslednji živi član naše porodice i nije se postavljalo pitanje da li hoću da mu pomognem", rekao je Dumato.

 

Žena obolela od kancera se poverila kolegi: Pokazao svoje pravo lice i rasplakao je! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs