Životna priča

Brak joj propao, muškarci joj uništili život: Zovite me neskromnom, ali znam da sam prelepa! (FOTO)

Moj bivši nije mogao da podnese da živi u mojoj senci, i zato je često bio ljubomoran i nesiguran", rekla je Džulija
Lifestyle
07:40h Autor:
Brak joj propao, muškarci joj uništili život: Zovite me neskromnom, ali znam da sam prelepa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovo je priča o Džuliji Stivenson, ženi koja je cenu lepote skupo platila kroz život. U njenoj priči će se verovatno mnoge žene pronaći.

"Zovite me neskromnom, ili čak i taštom, zato što otvoreno priznajem da sam u mladosti bila prezgodna. S druge strane, da nisam bila toliko lepa, danas bih verovatno i dalje bila u braku sa čovekom kojeg sam nekada volela", priznaje ova 54-godišnja spisateljica (54) i dodaje:

"Fatalni problem u našem braku bio je to što sam bila neuporedivo zgodnija od svog muža. Moj bivši nije mogao da podnese da živi u mojoj senci, i zato je često bio ljubomoran i nesiguran", rekla je za Daily Mail.

Džulija se za svog bivšeg supruga udala 1989, kada je imala 26 godina. Kako kaže, bila je uverena da je on ljubav njenog života, ali se 18 meseci kasnije sve promenilo. Ostavila ga je zbog plavokosog bankara.

"Laskao mi je i zaveo me je, a ja nisam mogla da mu kažem NE", priznaje Džulija i otkriva da ju je bankar nekoliko meseci zamenio drugom, kako kaže - mnogo lepšom od nje.

Stvari su se promenile. Džulija je u vezi sa bankarom postala nesigurna poput njenog bivšeg muža. Pravila je ljubomorne scene kada god bi svog dečka videla da flertuje sa drugom.

"Ko je bila žena sa kojom si flertovao u baru", priseća se.

Džulija smatra da lepota i te kako zna da stvori problem ženi, pa se osvrnula i na nedavno propale brakove u svetu poznatih.

"Daleko od toga da sam ja jedina atraktivna žena kojoj je brak propao zbog lepote. Najnovije straživanje pokazalo je da lepota teret u vezi. Pogledajte samo Breda Pita i Anđelinu Džoli. Ili Kejti Holms i Toma Kruza. A tu je i nova bračna propast Skarlet Johanson. A meni ne treba potvrda naučnika - iz sopstvenog iskustva znam da kada ste zgodni svakodnevno dolazite u velika iskušenja. A kada uz lepotu ide i mladost - kombinacija je otrov za svaku ozbiljnu vezu", zaključila je Džulija.

Jugoslavija i danas pamti: Kako je popularni pevač zaveo maloletnicu dok je još bio u braku!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs