Potpuno iskreno

Prvi put u životu otišla na nudističku plažu: Iskustvo za sva vremena!

Osećala sam se osetljivo i mekano, kao puž koji je izašao iz kućice na sunce, otkriva žena
Lifestyle
09:54h Autor:
Prvi put u životu otišla na nudističku plažu: Iskustvo za sva vremena!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Kolumnistkinja portala BuzzFeed, Lorin Branc odlučila je ove godine da ode na nudističku plažu.

Verovala je da će joj biti super. Sve - dok nije! Prenosimo njeno iskustvo u celosti:

"Prošle godine sam za svoj 30. rođendan prošetala Njujorkom u kupaćem kostimu. To je bio moj poklon sebi - da me baš briga šta drugi misle. I bilo je to poprilično oslobađajuće. Zato sam ove godine odlučila da ćemo muž i ja jedan dan otići na nudističku plažu. Nije bio oduševljen idejom, ali pošto me podržava u svemu, pristao je i na ovo.

Pozvala sam ga da se obuče, a on me podsetio da tamo gde idemo odeća nije potrebna. Nasmejala sam se, ali svejedno sam odlučila da stavim na sebe najbolji kupaći, u slučaju da se prestrašim. Iako nikad ne nosim šminku na plažu, ovoga puta sam to učinila - mislila sam, možda moje grudi mogu da budu "napolju", ali nek su bar podočnjaci pokriveni.

Što smo se više približavali, postajala sam sve nervoznija. Podsećala sam samu sebe da radim ovo zato što želim svoje telo nazad, telo kojim je društvo odavno odlučilo da vlada. Želim nazad ono što je moje. Radim ovo da pokažem svetu da nije na njemu da moje telo svrstava u veličine i oblike, da odlučuje šta će se dogoditi mojim jajnicima ni koliko visoko moje "cice" treba da stoje. Radim to za sebe.

Dečko je zamolio da ne nosi bikini: Evo šta je devojka uradila!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Na plaži su u početku svi bili obučeni, a što dalje ideš, to su sve razgolićeniji. Ja nisam neki tip za plažu. Moji preci su sa snežnih planina. Svetla i mekana kao ruska krpena lutka, izgledam kao da me treba pokriti vučjim krznom kako bih ostala topla u svakom trenutku.

U početku sam bila oduševljena. Videla sam dve žene srednjih godina potpuno gole na suncu, šetaju... Izgleda kao raj! Sve što želim u životu jeste da plešem gola ispod sunca i meseca sa prijateljicama ženama! Pomislila sam - ovde ću dovoditi svoje buduće ćerke!

Ali, moje sanjarenje prekinuli su potpuno obučeni momci koji su igrali fudbal. Nisam više htela da se skidam, već sakrijem i pobegnem. Muž mi je objasnio da je "odeća opcija". To nije zvučalo fer.

Kako smo dalje šetali, postajala sam svesnija da su one dve žene bile jedine tog pola na plaži. Neki stariji goli muškarac na kraju plaže objasnio nam je da je prestenovito spuštati se skroz do mora. Možda je imao dobre namere, ali nakon godina prilaženja jezivih muškaraca, glasić u mojoj glavi govorio mi je: Želi da ostanete ovde da može da ti gleda u grudi". Pokušala sam da ignorišem taj glas. Pokušala sam i samu sebe da smirim.

Odlučila sam da skinem majicu. Odmah sam videla tog starog frajera kako me odmerava. Brzo sam se pokrila. Muškarac je potom otišao. Dala sam sebi trenutak da se smirim. Uzmi nazad svoje telo, vrištala sam u sebi!

Bila sam domaćica, majka i žena koju niko ne ceni: Prevarila muža i ne kaje se!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

S tim na umu - skinula sam sve. Osećala sam se osetljivo i mekano, kao puž koji je izašao iz kućice na sunce. Pokušala sam da se namestim na stolici tako da pokrijem svoje intimne delove.

Dok se ja raspadam iznutra, moj muž je očigledno uživao da bude go - jeo je, sunčao se, kupao. Pokušavala sam da čitam, ali bila sam previše rastresena. Shvatila sam da celo vreme držim knjigu tako da pokrijem svoje najintimnije delove, tako da muškarci koji prolaze ne mogu da gledaju u moje grudi. Ovo ne pali.

Naterala sam muža da otvori suncobran, iako to inače ja radim, jer nisam htela da budem u čudnim pozama gola. Otišla sam da se okupam. Ali, umesto da se osećam oslobođeno i da slavim svoje telo, osećala sam se kao na putu srama u Igri prestola.

Vratila sam se, sela i posmatrala prolaznike. Većinom su to bili isti muškarci koji su se tuda šetali. Dva para su prošla, on je bio go, a žena je imala pokrivene grudi. Osećala sam se poraženo i obukla sam kupaći.

Ovo očito nije bilo najbolje vreme, ali i dalje mi je drago da sam to uradila. Podstaklo me da o svom telu razmišljam na višem nivou.

Iznenađujuće, ali ovo želim da ponovim, ali na drugoj plaži. Idealno bi bilo na nekoj sa više žena i više privatnosti. Nadam se da će za moj 32. rođendan svet biti spremniji za moje grudi, a ja spremnija za njihovo pokazivanje", zaključila je žena.

5 žena priznalo: Imale smo grupni seks, i evo kako stvarno izgleda!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs