Od sad se molite ovako

8 molitvi koje isceljuju sve: Treća je pogotovo jaka i važna!

Božanska milost koja deluje kroz mene ne deluje samo za moju vlastitu dobrobit, ona takođe deluje za dobrobit svih
Lifestyle
19:28h Autor:
Foto: Profimedia

Stvari se najbolje odvijaju kada sam otvorena i ponizna; kada predam sve što jesam, želim i imam, kada dopustim Božanskoj milosti da teče kroz mene. Ukoliko to uspem da učinim, moj posao se odvija neometano, moje telo se isceljuje, moji odnosi se produbljuju i tačno znam šta treba da učinim i gde ići u svakom trenutku.

 

Božanska milost koja deluje kroz mene ne deluje samo za moju vlastitu dobrobit, ona takođe deluje za dobrobit svih. Ukoliko mogu da se otvorim i sledim tu inspiraciju, sve što radim usklađeno je s najvišom svrhom i ništa drugo ne pruža tako dobar osećaj.

 

Ovo su molitve koje sve vreme izgovaram i primenjujem za razne situacije.

 

1. Molim te, iskoristi me

 

Ova molitva je izvrstan podsetnik da magija uvek želi da radi kroz nas i pomoću nas da izvodi čuda. Što više se predamo ovom vođstvu, više isceljivanja i magije ćemo videti u našim životima! Poslovne prilike, besplatne stvari, lepe reči i mnogo drugih stvari pojavljivaće se ni od kuda, samo ako dopustimo da budemo vođeni.

 

10 najčešćih grešaka pobožnih ljudi: Paganski običaji koji se kose sa pravoslavljem!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Ovo, ili nešto bolje

 

Ponekad mi jako želimo nešto i želimo da se to realizuje na određen način. Ova molitva nas podseća da nikada ne možemo biti svesni svih mogućnosti koje nas čekaju. Ponekad nismo svesni kako ne bismo bili zadovoljni onim što želimo i da će umesto toga nešto još bolje doći u naše živote. To je neverovatno oslobađajuće. Ne moramo sve da znamo. Samo treba da ostanemo otvoreni i da prihvatimo da možemo da imamo nešto bolje od onog što želimo.

 

3. Neka ovo bude za najviše dobro svih

 

Mi ne možemo da se osećamo dobro kada dobijamo nešto dobro na štetu nekog drugog. Istinska magija uključuje sve. Zdraviji i srećniji vi – zdraviji i srećniji vaši prijatelji, što znači zdraviju zajednicu u celini, efekat talasa zdravlja i sreće u svim smerovima. Ova molitva osigurava da ono što stvarate u vašem životu koristi svima i da ste moćna sila dobra. Možete biti sigurni da tako postajete dar svima.

 

Amanet koji nam je ostavio patrijarh Pavle: Molite se za neprijatelje jer ne znaju šta rade!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Sav sam Tvoj

 

Svi moji talenti, sva moja stručnost, sva moja mudrost, svi moji snovi, sva moja očekivanja – sve je tvoje.
Kada se u potpunosti predamo, mi dopuštamo da nam se život prožme magijom i da naš život neometano teče.
Ponekad se bojimo ideje prepuštanja naših finansija ili našeg braka, ali nismo se zaista otvorili milosti sve dok ne predamo sve. Kada nudimo sve više i više i više onoga što imamo, više čarolije će doći u naš život.

 

5. Predajem se Tebi. Molim te, pomozi mi. Molim te, transformiši ovo

 

Ponekad se ništa ne odvija kako treba. To je zapravo savršeno jer se možemo predati Božanskoj milosti. Bez obzira s kojim problemima se suočavate u životu i bez obzira na greške koje ste počinili, sve to može biti transformisano i isceljeno.

 

6. Ja sam otvoren. Molim te, deluj preko mene

 

Ova molitva nas podseća – što se više otvorimo, više milosti možemo da primimo. Svaki put kada ste povređeni, izrecite ovu molitvu i odmah ćete osetiti njenu čaroliju. Svaka nevolja ili prepreka je prilika da se otvorimo i budemo ponizniji. Ako to možemo da prihvatimo, postajemo nepobedivi.

 

Božja milost oporavlja: 9 dobrobiti u životu svakog čoveka!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

7. Šta je lek?

 

Postoji lek u svemu. Ključ njegovog pronalaženja je odoleti potrebi da ga "shvatite" ili "doći do njega promišljanjem", jer bi to bilo analogno stvaranju priče kako bi se bolje osećali u toj situciji. Ukoliko stvarno želimo da znamo kako lek izgleda, moramo da budemo otvoreni prema odgovoru, bez obzira na koji način on dođe do nas, bez toga da opsesivno razmišljamo o tome previše, već da ga jednostavno primimo.

 

8. Hvala

 

Ova molitva je savršena za svaku situaciju, prijatnu i neprijatnu.

 

Kada kažemo "hvala", to je kao da kažemo: "Ja prihvatam ovaj izazov, otvoriću se još više, tako da me možeš koristiti za najviše dobro svih nas." Kada izgovorite tu molitvu znači da prihvatate sve što vam se događa i to koristite na najbolji mogući način.

 

Evo šta se dešava u našem telu kada se prekrstimo: Neverovatna moć časnog krsta!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...