Astrologija otkriva

Ona je najbolje rame za plakanje: Kada vam je teško, pozovite ženu u ovom horoskopskom znaku!

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema svojim potrebama, već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova
Lifestyle
02:54h Autor:
Ona je najbolje rame za plakanje: Kada vam je teško, pozovite ženu u ovom horoskopskom znaku!
Foto: Shutterstock

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak. Ona je vrtlog osećanja, pa u jednom trenutku može da bude izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u trećem pak ljutita, a već u sledećem blaga. Ima jaku volja i istrajna je, ali nekad zna da bude i vrlo rezervisana, pa je sklona da se povlači svoj "oklop" ako oseća da je neko uzrujava ili provocira.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema svojim potrebama, već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena i te kako će da primi srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosuđivanju služi samo svojom intuicijom.

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

Seks i veze

Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, da gleda TV u dvoje i da joj toči vino. Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i porodični tip žene, Račica uvek u vezi više daje nego što želi da uzme. Voli miran, stabilan porodični život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi.

Zavođenje i senzualne fantazije ono su u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju je seks polagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora da bude emotivno povezana. Želi muškarca koji će u seksu da bude dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Od njih očekujte samo najgore: Najveći neprijatelji prema horoskopu! (1. deo)

Prijateljstvo

Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvek da nazove da vidi jeste li dobro.

Ako vam je potreban neko da vas uteši, prijateljica u znaku Raka će biti najbolja u tome. Ona je rame za plakanje i uvek će znati da pruži utehu ljudima koje voli. Svoja prijateljstva čuva poput najvrednijeg blaga, a i sama je prijateljica koju vredi čuvati.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Izgled

Privlačne crte lica, udubljene, razmaknutije oči sivkaste ili plave boje, prćasti nos, pune usne i široki osmeh, kao i jaka, izražajna vilica su karakteristike lica po kojima ćete prepoznati ženu Raka. Lice joj je obično najšire između ušiju, boja tena svetlija, odnosno žućkasta, a kosa smeđa.

Mnoge Račice imaju bujne grudi, ali ako su i male lepo su oblikovane jer grudi su deo tela kojim vlada ovaj ženstveni znak. Prosečne su visine s rukama i nogama vrlo vitkima kad se gledaju u odnosu na ostatak tela. Uz to imaju duge ruke i jake šake i stopala koja su često i velika. Imaju dugu liniju struka i raskošnije bokove i bedra.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

Stil

Preferira tradicionalan i konvencionalan stil odevanja s naglaskom na ženstvenost i udobnost. Tipična Račica radije će da nosi tanku organzu umesto uskih farmerki i lepršave svilenkaste materijale umesto majica od poliestera. Bela, svetlo plava i srebrna boja za nju su najbolji izbor.

Uvek će radije da bude negde sa strane nego u centru pažnje zbog čega je gotovo nikada nećete videti u nekoj prenapadnoj odevnoj kombinaciji. S obzirom da imaju prirodno privlačne crte lice, ne vole nositi mnogo šminke. Radije će više novaca potrošiti na kvalitetan šampon i omekšivač nego na puder jer je lepa, bujna kosa njen najveći ponos.

Gde ona stane, tu trava ne raste: Ovaj horoskopski znak je fatalan po muški rod!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Stil kupovine

Obožava da kupuje na sniženjima i majstor je za pronalaženje odličnih komada odeće i obuće po sniženim cenama. Krasi je sposobnost da se s ograničenim budžetom oblači fenomenalno. Retko kada kupuje impulsivno jer žena Rak nije rasipnica i uvek će radije da pregleda staru garderobu ne bi li pronašla neki komad na koji je zaboravila, nego da ode u šoping po novi.

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Stilska ikona

Glumica Sofija Vergara, jedna od najseksepilnijih žena sveta, kao tipična Račica ima bujne grude i raskošne bokove. Figuru peščanog sata rado ističe uskim haljinama, a često može da se vidi u belom, boji koja ženama Rakovima odlično stoji. Duga, bujna kosa i pune usne, aduti mnogih dama rođenih u ovom znaku, zaštitni su znak glumice koja će 10. jula da napuni 44 godine.

Od slavnih dama rođenih u znaku Raka treba istaknuti i princezu Dajanu, glumice Meril Strip, Oliviju Mun i Dajan Kruger, kao i supermodel Žizel Bundšen.

Stari srpski horoskop: Roždanik pogađa sa neverovatnom preciznošću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs