Proverite šta vas čeka

Kineski horoskop za april: Mesec koji donosi drastične promene!

Najbolje će proći oni koji su fleksibilni i naročito oni spremni na izmene planova
Lifestyle 06.04.2016. - 13:41h Autor: lovesensa.rs
Foto: Shutterstock

April je mesec promena, pa će najbolje proći oni koji su fleksibilni i naročito oni spremni na izmene planova, piše Lovesensa.rs.

 

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

 

Pacov

 

Ako ste sa partnerom samo radi zabave, onda to i radite - zabavljajte se! Ne shvatajte preozbiljno odnos u kojem osećate da ni sami nemate dovoljno duboke zainteresovanosti za drugu stranu. Na profesionalnom planu, ozbiljnost je neupitna. Čeka vas uspeh za uspehom, pa se čak može desiti da se neki Gordijev čvor koji vas je dugo mučio razreši sam od sebe.

 

Bivo

 

Ovog meseca radite na svojim komunikacijama! Od profesionalnog plana, na kojem možete pokazati bar malo druželjubivosti, pa sve do romantičnih susreta tokom kojih će vam duži razgovori obezbediti tačniju procenu vaših novih poznanika! Od mladog Meseca, počinje dobar period za rad na sebi.

 

 

Tigar

 

Proleće je vreme opraštanja za vas, dragi Tigrovi, zaboravite hladne dane koji su zaledili jedan važan odnos. Oni koji žude za novom ljubavlju ne treba da se zaleću. Zrelost, a ne nezrelost, odanost a ne laka obećanja - to treba da cenite i gajite. Na poslu se ne stidite da pokažete ako nešto ne znate. Pitajte - i reći će vam se.

 

Zec

 

April vam donosi divno iznenađenje, a iz neočekivanog susreta se može roditi čak i veza. Opustite se i budite spremni na nežne prolećne flertove jer zabavna komunikacija može samo da vam prija. Na poslu može biti neprijatnosti, ali ne pridajte im ono značenje koje nemaju - mašti nema mesta u takvim odnosima.

 

Veliki kineski horoskop za 2016: Jednom znaku počinje savršena godina za ljubav!

 

 

Zmaj

 

Ne paničite zbog situacije na poslu. Komplikacije koje vas očekuju tokom ovog meseca donose i mogućnost za povoljne promene - imate nekoliko nedelja na raspolaganju da naučite mnogo. Novosti će biti i na romantičnom planu, a ako ste već u bliskoj emotivnoj vezi, pobrinite se da i kroz nju prodiše neki novi vazduh - menjajte navike!

 

Zmija

 

Vaša mantra ovog meseca je - zlatna sredina! To je pozicija sa koje ćete na profesionalnom planu moći sve da vidite, a ako budete morali da delujete, imaćete bar puni uvid u sve aspekte. Uzdržanost će vam doneti prednost i na emotivnom planu - ne dozvolite da vam srce ukrade neko ko će već sutra nestati zajedno s njim.

 

Mesečni horoskop za april: Bikovima dolazi ljubav preko posla, Devicama se vraća bivši!

 

 

Konj

 

Za vas je ovo mesec profesionalnog usavršavanja, a osetićete i koliko je dobro kad tim profunkcioniše punom snagom. April obećava i ljubavnu čaroliju, i to čak na prvom sastanku - ako osetite strujni udar, prepustite se.

 

Koza

 

Samo vreme može da pokaže da li vaša romansa ima dubinu i ozbiljnost - sada je to nemoguće zaključiti. Čak i oni koji tek žude za ljubavlju treba da pokažu strpljenje i spremnost na nekoliko susreta, jer prvi ništa neće otkriti. Zastoj vas čeka na polju karijere, ali samo kad je reč o napredovanju - posla, na sreću, neće nedostajati.

 

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

 

 

Majmun

 

Platonska ljubav je jedino na šta možete da računate u aprilu, ali sve se menja, imajte to na umu. Promenićete se i vi na poslovnom planu jer se vaše želje brzim tempom menjaju, a u priličnoj meri i vaš stav o nekim bitnim pitanjima u karijeri. Ako ste u stabilnoj ljubavnoj vezi, potrudite se da i partner zna za vaše planove.

 

Petao

 

Ako se u nečijem društvu osećate u isti mah i opušteno i prijatno i zaintrigirano i uzbuđeno, a vidite tu osobu prvi put u životu, to je dovoljan razlog da obratite pažnju. Može se lako desiti da taj susret promeni vaš život. Ako ste već zaljubljeni, ne propuštajte trenutke da to jasno pokažete voljenoj osobi. Na poslu, vodite računa o komunikaciji - bilo usmenoj, bilo pisanoj. Nijanse mogu biti važne.

 

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

 

 

Pas

 

Divno poznanstvo vas očekuje ovog meseca, može to čak biti i vaša srodna duša! Okruženi prijateljskim vibracijama, bićete sasvim spremni da uzvratite na divan znak univerzuma. Na poslu, samo pohvale, a može da stigne i neka nagrada - ako ne novčana, ono bar u vidu slobodnih dana. A to je najvrednije, zar ne?

 

Svinja

 

Promene, promene i promene - to je vaš aprilski znak, podznak i element. U tako uzdrmanoj fazi, ne dozvolite da vas lako impresioniraju u romantičnom susretu. Budite strpljivi, pažljivi, oprezni, skloni planiranju. Isti recept prepišite i u polje karijere.

 

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...