Ne misli da stane

Do lepote po svaku cenu: Žena (56) opsednuta silikonima, evo šta je napravila od sebe!

Osećala sam se zarobljeno u sopstvenom telu. Krila sam se u garaži i tamo sam se šminkala i oblačila žensku odeću, počinje svoju priču Fulvija
Lifestyle 08.01.2016. - 18:31h Autor: shpajz.rs
Foto: Profimedia

Fulvija Pelegrino je trans osoba koja je potrošila preko 70 000 evra na stotine hirurških zahvata kako bi izgledala, kako ona kaže, savršeno i ističe da je u svom poduhvatu imala punu podršku svoje partnerke.

 

Fulvija, koja ima 56 godina, ubacila je preko 150 filera za usne i jagodice, 4 puta je operisala grudi i 2 puta radila liposukciju. Osim toga, potrošila je čak 12 000 evra samo na intervencije na njenoj zadnjici.

 

Bila je nezadovoljna svojim nosem: Dobila novi izgled za 5 minuta, bez operacije! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U budućnosti planira da se podvrgne i novim zahvatima sve dok ne bude imala ono što, po njenim standardima, predstavlja oličenje lepote lica i tela.

 

Kako je izjavila u intervjuu za britanski Mirror, odrasla je u vrlo konzervativnoj i religioznoj porodici. Nikada nije mogla da izrazi sebe u potpunosti što joj je posebno teško padalo u odnosu sa ocem.

 

"Osećala sam se zarobljeno u sopstvenom telu. Krila sam se u garaži i tamo sam se šminkala i oblačila žensku odeću".

 

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fulvija je sa plastičnim operacijama počela 2004. godine kada je operisala grudi, nos i zategla lice. Kako bi uspela da pokrije troškove skupih intervencija, prodala je svoje automobile i kuću u Francuskoj koju je posedovala.

 

Njena partnerka Marisa, koja je bila uz nju i pre tranzicije, podržava je u čitavom procesu i Fulvija ističe da ne zna šta bi radila bez nje, s obzirom na to da su joj svi prijatelji okrenuli leđa, a da je komšije i sugrađani posmatraju kao gradskog klovna i prostitutku.

 

Svaka žena ovo radi: Greška nakon pranja koja će vam uništiti kosu!

 

Fulvija sa svojom partnerkom Marisom, foto: Profimedia
Fulvija sa svojom partnerkom Marisom, foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...