Saznaj

Zašto muškarci beže od tebe: Ovih pet stvari radiš pogrešno!

Lepa si i zgodna, a muškarci beže od tebe. Ni jedan se ne zadržava a ti si očajna. U ovome grešiš
Ljubav i zavođenje
09:50h Autor:
Zašto muškarci beže od tebe: Ovih pet stvari radiš pogrešno!
Foto: Shutterstock

Nekim je ženama sasvim lako privući i zadržati muškarca, a neke upravo sa tim muku muče i ne znaju kako "naterati" nekoga da ostane. Ako ti se čini da pripadaš ovoj drugoj grupi, ovo su mogući razlozi zbog kojih muškarci beže od tebe.

Prebrzo se zaljubiš

Previše romantike i previše osećaja u prekratkom roku mogu prestrašiti i najhrabrijeg muškarca. Kod njih to ide malo sporije, a ako ti na prvom sastanku iz pogleda vire brak, deca i duga veza, on bi mogao pobeći.

Previše tražiš

Da ti pošalje poruku ujutro, navečer, za ručak, pre večere, da ti priča šta je jeo, s kim je bio, zašto je bio… tebi ovo sve možda izgleda kao romantična zainteresovanost za svaki detalj u njegovom danu, dok njemu verovatno izgleda kao policijsko ispitivanje.

Lekcije za ceo život: 6 pouka koje treba da izvučete iz propale veze!

Prilepak si

Muškarcima treba prostora za disanje. Ako si konstantno zalepljena za njega i ne daš mu mrdnuti, počeće osećati kao da se guši uz tebe. Ti verovatno želiš provesti svaki slobodan trenutak sa njim, a on ipak želi znati da nije u zatvoru.

Ljubomorna si

Malo ljubomore zna biti simpatično, ali većina ljubomornih žena jednostavno nema meru. Ako si opsednuta njegovim mobilnim, ispituješ ga ko je svaka žena sa kojom priča i ljutiš se kada mu neka nešto lajkuje na Fejsbuku, verovatno će pobeći od tebe jer ne želi ženu koja mu ne veruje.

Proganjaš ga

Muškarci su lovci, a ako se ti ponašaš kao još veći lovac, lako je moguće da će izgubiti interes. Trčanje za frajerom nikad nije dobra ideja, jer ako osete da ih neko proganja, počeće trčati još brže.

Jedna jedina reč spasiće vam vezu: Važi i za žene, i za muškarce!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs