Novogodišnje želje

Obećala sam sebi: Ovih 5 stvari moram da ispunim do kraja sledeće godine!

Kada sam se osvrnula na proteklu godinu, shvatila sam da sam propustila mnogo toga da uradim, ali zato mi je plan da do iduće godine ispunim ovih pet stvari
Lifestyle
16:52h Autor:
Obećala sam sebi: Ovih 5 stvari moram da ispunim do kraja sledeće godine!
Foto: Shutterstock

Kraj godine je vreme da se svedu računi. Kada se zagledate duboko u sebe, shvatite šta ste propustile a šta biste volele da nikada niste ni uradile.

Ovo je mojih pet obećanja sebi da uradim do sledeće godine:

Obećavam da ću biti sama i da ću uživati

Sećate se onog perioda studiranja, kada ste živele u malom studentskom sobičku, potpuno same! Slušale ste satima muziku koja vam se dopadala, čitale knjige do sitnih sati samo da "dođete" do one stranice "živeli su srećno do kraja života" i jeli ste nezdravu hranu u krevetu.

E to su bila vremena potpune slobode. Nije vas bilo briga za druge, vi ste imali svoj mali svet i bilo vam je odlično. Bez obzira da li sada imate kraj sebe samo dečka ili muža i gomilu dece, zaslužile ste da jednom nedeljno imate taj dan samoće kada ćete biti same i uživati u tome.

Jaka žena bar jednom u životu uradi ovo: Živela sam kako sam htela, ne kajem se!

Vratiću se na mesto iz detinjstva koje pamtim kao nešto najlepše i najsigurnije na svetu

Svaka žena je zaslužila da se tokom godine jednom vrati na ono mesto koje smatra sigurnim. Bilo da je to ulica, kuća, klupa ili grad koji ne posećuje često, ali ga se uvek seti kad joj je loše. To mesto mora da vidi baš onaj dan kad joj je potrebna najveća uteha i povratak sebi.

Obećavam da ću sklapati nova prijateljstva uvek kad mi se ukaže prilika do kraja mog života

Ne priznajem onu da su "prijatelji iz vrtića jedini pravi prijatelji"! Dok sam živa ne želim da propustim ni jednu čistu dušu koja bi u vidu prijatelja mogla da uđe u moj život. Čak i u osamdesetim prepoznavaću srodne duše u ljudima oko sebe i uživaću u njihovom društvu.

Obećavam sebi da ću naučiti tečno da govorim Ruski

Jednom. Sigurno. Progovoriću Ruski. I to će biti moj poklon meni u Novoj godini!

Oprostiću sebi sitne greške, a bogami i one krupne!

Uvek sam sebi bila najveći kritičar i pogodite šta, i drugi su mi sudili! Neće biti osobe na planeti, koja će ti reći "ne, ne budi tako stroga prema sebi"! Drugi će ti poverovati. Stoga oprosti sebi jer niko drugi to sigurno neće!

Žena napunila 50 godina i priznala: Prestara sam za ovih 8 stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs