Neverovatno

Žena koja je plašila ceo svet: Mislima pomerala predmete i zaustavljala rad srca! (VIDEO)

Kada bi osetila oštar bol u kičmi i kada bi joj pogled postao mutan, znala je da je spremna
Lifestyle 28.09.2015. - 09:59h Autor: webtribune.rs
Foto: Youtube Printscreen / DarkSecretTV

Bilo je ljudi u istoriji koji su tvrdili da poseduju psihičke moći. Mnogi od njih su se pokazali kao prevaranti, ali je bilo i slučajeva koji još uvek nisu objašnjeni.

 

Najpoznatija takva osoba je Nina Kulagina, žena koja je mogla da pomera objekte snagom svog uma.

 

Rođena 1926. u Lenjingradu (današnji Sankt Peterburg) kao Ninel Sergejevna Kulagina, ona se pridružila Crvenoj armiji u 14. godini. Kulagina je služila kao radio operater u tenku dok nije ranjena krajem Prvog svetskog rata.

 

Ona je nakon rata zasnovala porodicu i nije se čulo za nju do sredine šezdesetih godina, kada su se njene moći razvile do te mere da je ona postala senzacija u Sovjetskom savezu. Sve do njene smrti 1990. godine, Kulagina je bila poznata po tome što je posedovala niz psihičkih sposobnosti.

 

Braća koje se plašila cela Engleska: Blizanci iz pakla krili bizarnu tajnu! (FOTO)

 


 

Tokom jednog intervjua, Kulagina je rekla da je shvatila da poseduje psihičke sposobnosti kada je uvidela da može da pomera predmete mislima kada je besna.

 

Navodi se da je i njena majka imala slične sposobnosti, zbog čega je Nina verovala da ih je nasledila. Kulagina je tvrdila da je morala da uradi meditaciju i pročisti misli kako bi njene psihokinetičke moći delovale. Kada bi osetila oštar bol u kičmi i kada bi joj pogled postao mutan, znala je da je spremna.

 

Za vreme Hladnog rata, pojavili su se brojni nemi crno-beli filmovi u kojima je Nina pomerala objekte na stolu. Filmovi u kojima su izvođeni ovi psihokinetički eksperimenti su sprovođeni pod strogo kontrolisanim uslovima sovjetskih vlasti.

 

U to vreme je navedeno da je čak 40 naučnika, uključujući i dva dobitnika Nobelove nagrade, pregledalo ženu i utvrdilo da su njene psihičke moći stvarne. Jedan takav film je prikazivao grupu istraživača koja je slomila jaje u posudi punoj vode. Kulagina je uspela da razdvoji žumance od belanceta i pomeri ih ka suprotnim krajevima tanka.

 

Kad te muž upropasti: Zbog ovoga se ceo svet smeje Kim Kardašijan! (FOTO)

 


 

Senzori postavljeni na njeno telo su pokazivali da je mogla da povisi svoju telesnu temperaturu i rad srca, ali i intenzitet svojih moždanih talasa i elektromagnetnog polja. Njen najpoznatiji test se odigrao sedamdesetih godina prošlog veka, kada su naučnici želeli da vide da li Kulagina može da deluje i na živu materiju, kao što su ćelije, tkiva i organi.

 

U slani rastvor je postavljeno žablje srce koje je kucalo pomoću dve elektrode koje su dovodile električnu struju. Naučnici koji su prisustvovali eksperimentu su naveli da je Kulagina prvo učinila da srce kuca brže, zatim sporije i da ga je na kraju u potpunosti zaustavila.

 

Srećom, nije mogla tako da deluje na ljudsko srce. Kulagina je rekla da je bilo koji pokušaj da kontroliše deo ljudskog tela bio štetan po nju, tj. da je izazivao određenu fizičku nelagodnost.

 

Iako su je mnogi optuživali da je prevarant, to nikada nije dokazano. Jedna zanimljivija teorija ukazuje na to da su njene moći bile lažne i da su filmovi bili deo sovjetske propagande, sa ciljem da se zastraše SAD. Na kraju krajeva, nikome ne bi bilo svejedno da zna da neprijatelj ima vojsku sa psihičkim moćima.

 

Ludi genije! Sam sebi iskopao oko, umro kao devica: Bizarni život Isaka Njutna!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...