Istinita priča

Studentski život je od nje napravio prostitutku: Tražila je seks za jednu noć!

Seks za jednu noć se slavio kao nešto najsvetije i bio je nešto prema čemu se devojka vrednovala, to je bio obred inicijacije. Što ste ga više imale, bolje ste bile
Lifestyle
14:04h Autor:
Studentski život je od nje napravio prostitutku: Tražila je seks za jednu noć!
Foto: Shutterstock

Život u kući nekog od američkih sestrinstava na univerzitetima izgleda kao red žurki, red učenja i red zafrkavanja s prijateljicama. Meredit Li ne negira da je to zaista bilo tako, ali postojale su i posledice. Uzbudljivi život noću, jutrima je izgledao mnogo tužnije.

"Seksualno sam sazrela u vreme boravka u sestrinstvu. Među svim statusnim simbolima u sestrinstvu, jedan od najjačih bio je seks za jednu noć. Slavio se kao nešto najsvetije i bio je nešto prema čemu se devojka vrednovala, to je bio obred inicijacije. Što ste ga više imale, bolje ste bile. Vikendima smo u pijanom stanju istraživale krevete i tela muškaraca koji su živeli negde u blizini, po mogućnosti na kampusu", započela je svoju priču Meredit.Ujutro bi ispuzale iz kreveta i kuća pojedinih bratstava i kolektivno jurile u kuću sestrinstva kako bi došle sebi.

Žena (38) otkriva: Pred decom me vara sa dadiljom (23)! Muž preljubnik objasnio zašto

"Povratak kući i mi smo zvale šetnjom srama. Nakon dolaska u kuću pokušavale smo se rešiti mamurluka. Znale smo da ćemo povraćati do 18 sati, istuširati se i ponovno ići na žurku. Znale smo koja od nas nije u stanju normalno funkcionisati, pa smo je ostavile na miru. Pored glave postavile bismo joj ventilator, a pored kreveta komadiće leda. Zajedno smo plakale zbog glavobolja i žalile se na modrice koje smo dobile tokom pijanog padanja niz stepenice", opisala je Meredit.

Dodala je da sa druge strane nisu znale kako da izleče emocionalne ožiljke.

"Neke devojke bi se izolovale osećajući se usamljeno nakon takvih večeri, dok su druge plakale u svojim sobama, posramljene zbog grešaka koje su napravile. Većina nas sedila je pred televizorom i jela nezdravu hranu kako bi se malo oraspoložile. Neke su manijakalno proveravale svoje telefone da vide da li im je došla poruka od partnera noć ranije. Poruka nikad nije došla, a to je bolelo. Umesto da smo pričale o tuzi koju smo osećale, potiskivale smo je čipsom", istaknula je Meredit.

Najgori sastanci svih vremena: Nagovarao me da spavam sa njegovim cimerom!

Dodaje da su znale kako odraditi šetnju srama, ali zato nisu znale da odrade razgovor srama. Mediji poput televizije, ženskih magazina, filmova i tračeva tvrdili su da mlade, lepe, edukovane žene vole seksualne izlete, a to što one to nisu volele, smatrale su svojim problemom.

"U kući sestrinstva svoje mane i probleme bolje je sakriti. Niko nam nije mogao pokazati drugačije, niko nam nije rekao da noć seksa bez emocija prate osećaji depresije, teskobe i praznine. Niko nam nije rekao da su krivica i tugu nuspojave društvenog ponižavanja devojaka kao drolja i verskih uverenja. Niko nam nije objasnio da je ova tuga potpuno normalna reakcija na naša iskustva", napomenula je.

Dodaje da je najgori deo njenog seksualnog ponašanja bilo to što je samoj sebi negirala da je nesretna i svoju tugu je lečila sama.

"Provela sam nekoliko godina ponavljajući takvo ponašanje svakog vikenda, iznova očekujući drugačiji emocionalni rezultat. To nije ono što se želelo postići seksualnom revolucijom", naglasila je. Sa obzirom na to da joj mediji i prijateljice nisu davali odgovore koji su joj trebali, potražila ih je drugde.

Istinita priča o ženi ostavljenoj sat vremena pred venčanje: Čekala bajku, a dočekala pakao!

"Napredak sam postigla psihološkom terapijom i razmišljanjem. Sad znam da je seks koji je sam sebi cilj loš za mene i to je u redu. Jer mi nije potreban. Te stvari bi trebali znati svi mladi ljudi koji su seksualno aktivni i to bi trebali saznavati izvan ordinacija psihijatara", dodala je.

Tvrdi da je danas moderator razgovora srama nakon seksa, koje nije želela voditi tokom studija. Kad joj neka od prijateljica počne pričati o seksu za jednu noć, ona razgovor usmeri na njene osećaje o tome.

"Redovno otkrivam da se bore s istim osećajem krivice i nezadovoljstva sa kojima sam se ja borila. Kažem im da mogu razumeti taj osećaj, jer sam ga i ja osećala. Nakon toga one uzdahnu sa olakšanjem", opisala je.

Dali otkaz i krenuli na put oko sveta, a sada su ostali bez prebijene pare! (FOTO)

Danas ona i prijateljice odlaze ranije sa zabave, bez srama i ne završavaju u bratstvima.

"Druge još hodaju rukom pod ruku sa strancima, nasmejane zbog onog što očekuju. Ali kad se jedna od njih nakon toga oseća loše, uvek prvo nazove mene. Prihvatit ću njen osećaj srama i tuge, kako bi ga pretvorila u osećaj snage", zaključuje Meredit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs