Svaka čast

Poznata glumica (49) ohrabrila žene: Ponosno nosim svaku boru na svom licu!

Svaka greška, opekotina od sunca, svaki stres, svaki prekrasan trenutak, svaki minut 30-časovnog porođaja - sve to ponosno nosim, izjavila je Tea Leoni, bivša supruga Dejvida Duhovnija
Lifestyle
23:26h Autor:
Poznata glumica (49) ohrabrila žene: Ponosno nosim svaku boru na svom licu!
Foto: AP / Peter Kramer

Zvezda serije "Državna sekretarka" (Madam Secretaty) Tea Leoni nema strah od starenja, a otkriva i da bore na svom licu ponosno nosi"

"Zaslužila sam svaku boru na svom licu. Svaka greška, opekotina od sunca, svaki stres, svaki prekrasan trenutak, svaki minut 30-časovnog porođaja - sve to ponosno nosim. I zanima me zašto se i to, na svoj način, ne smatra predivnim", ponosno govori 49-godišnja glumica koja trenutno snima drugu sezonu hit serije "Državna sekretarka".

Leoni ne krije da su joj se s godinama njeni prioriteti promenili.

Izobličeni: Poznati koji su pravi primer drastično lošeg starenja! (FOTO)

"Sad više ne vežbam zbog guze, već zato da mi srce ne stane. Stvari se menjaju", rekla je glumica u intervjuu za magazin Emmy.

Početkom godine u razgovoru za magazin More takođe je priznala da je umorna od jurnjave za mladolikim izgledom.

"Sad vidim koliko sam sreće žrtvovala pokušavajući da ostanem mlada i poželjna", rekla je glumica koja trenutno proživljava najuspešnije trenutke u karijeri.

Nakon razvoda od glumca Dejvida Duhovnija s kojim ima dvoje dece, ljubavnu sreću je pronašla s kolegom iz serije, glumcem Timom Dejlijem koji u "Državnoj sekretarki" glumi njenog supruga.

Nemilosrdan proces starenja: Zbog lekova seks bomba danas neprepoznatljiva! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs