Devojka za primer

Nakon smrti bebe: Očajne roditelje konobarica oduševila dobrim delom! (FOTO, VIDEO)

Stalno smo u vestima okruženi negativnostima, i zato sam odlučila da podelim ovu priču sa javnošću u nadi da ću da pomognem Kejli i ovom restoranu da dobiju zasluženo priznanje, izjavila je majka
Lifestyle
00:18h Autor:
Nakon smrti bebe: Očajne roditelje konobarica oduševila dobrim delom! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Kayla.lane.338

Šon i Debi Ridl u poslednjih mesec dana su često jeli u jednom restoranu u Teksasu. Kada im se rodila ćerkica Glori, pridružila im se i postala redovna gošća. Ali, ovaj bračni par je jednom prilikom u ovom lokalu doživeo iznenađenje.

Šta me snađe: Urnebesna bebina reakcija na maminu sestru bliznakinju! (VIDEO)

Neko vreme nisu dolazili u ovaj restoran, ali ih mlada konobarica Kejla Lejn nije zaboravila. Štaviše, setila se i njihove bebe. Tada je usledio šok - Kejla ih je pitala zašto ovog puta nisu poveli dvomesečnu ćerku sa sobom. Ono što nije znala je da im je Glori preminula. Tragičan događaj desio se tokom bebinog sna - nije se probudila, a ni roditelji, ni lekari nisu saznali uzrok smrti.

"Pomislila sam: 'O, bože, opet sam ih podsetila na tugu', iako je to nešto sa čime će nažalost da žive do kraja života", rekla je za CBS konobarica.

Ćerka napisala pismo preminulom ocu: Dobila odgovor kome se nije nadala! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Na kraju obroka, umesto računa, Kejla im je dala srceparajuću poruku na kojoj je pisalo: "Vaš obrok je plaćen. Strašno nam je žao zbog vašeg gubitka. Neka vas Bog blagoslovi".

Iako je par želeo da plati jelo, Kejla im je rekla da ne brinu o tome. Debi je bila toliko dirnuta ovakvom pažnjom da je fotografiju poruke postavila u znak zahvalnosti na svom Fejsbuku.

"Kejla je bila mnogo fina, nije htela ni bakšiš da uzme", objasnila je majka. Međutim, konobarica je objasnila da se restoran postarao i za to.

<\/div>

Menadžer restorana je kasnije izjavio CBS-u da je Kejla lagala - nije restoran platio račun, već je konobarica platila njihov obrok iz svog džepa!

Preko 15.000 ljudi je šerovalo fotografiju poruke koju je Debi postavila na društvenoj mreži, a na hiljade njih izrazilo je oduševljenje Kejlinim postupkom.

Smatrali ga ludim: 22 godine kopao put kroz planinu da bi svima pomogao! (VIDEO)

"Stalno smo u vestima okruženi negativnostima, i zato sam odlučila da podelim ovu priču sa javnošću u nadi da ću da pomognem Kejli i ovom restoranu da dobiju zasluženo priznanje", izjavila je Debi.

Ovo, inače, nije prvi slučaj Kejline dobrote. Iako ne zarađuje mnogo, ova konobarica često iz svog džepa plaća račune vatrogascima, policajcima i vojnicima koji dođu da jedu u restoranu u kojem radi. Na taj način, kako kaže, ona im se vraća za sve što oni rade za društvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs