Otkrila svoji iskustvo

Operisala vaginu: Stidela sam se veličine svojih stidnih usana!

Viki iz Njujorka najpre je pronašla estetskog hirurga na Beverli Hilsu, potom zakazala pregled i rešila da napravi totalni preobražaj vagine
Lifestyle
14:56h Autor:
Operisala vaginu: Stidela sam se veličine svojih stidnih usana!
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Ne postoji žena koja se barem jednom u životu nije zapitala da li njena intimna zona odgovara standardima lepote i koji su to uopšte standardi.

Ovo je priča žene koja je odlučila da svoju vaginu dovede do savršenstva.

Viki iz Njujorka najpre je pronašla estetskog hirurga na Beverli Hilsu, potom zakazala pregled i rešila da napravi totalni preobražaj vagine. Za to je morala da izdvoji čak 10 000 dolara.

Godinu dana kasnije, zadovoljna Viki je odlučila da ispriča priču o svojoj novoj "dizajnerskoj vagini":

"Uvek mi je bilo neprijatno kada sam nosila uske helanke i kupaće kostime prvenstveno zbog veličine stidnih usana, ali mi se i sve ostalo tamo dole činilo nekako preveliko i nenormalno. Poželela sam promenu, pronašla hirurga, informisala se o mogućnostima i dogovorila zahvate. Bila sam nervozna: operacija je trajala nekoliko sati, bila sam pod punom anestezijom, a kada sam se probudila, osećala sam se odlično".

Vagina i neprijatan miris: Zbog čega nastaje i kako ga se rešiti?

"Kada sam videla kako moja vagina izgleda, bila sam potpuno oduševljena. Izgledala je prelepo i nije nimalo bila slična "onom" pre operacije. I moj partner je bio oduševljen rezultatima, sada joj čak i tepa "cvetiću moj". Takođe, seks nam je daleko bolji nego pre jer sam ja mnogo opuštenija i imam više samopouzdanja", dodaje Viki.

"Iako su ovakvi zahvati često opisani kao nepotrebni, savetujem svima koji to žele i mogu sebi da priušte da to svakako učine. Osećaćete se fenomenalno, a ni vaš partner se neće žaliti", zaključuje ona.

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa: U 2 slučaja ona menja oblik i veličinu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs