Realnost i iskrenost

Da, ovo je moje telo i ponosim se njime: Hrabra žena oduševila internet! (FOTO)

Nosim kupaći jer sam ponosna na ovo telo i svaki trag na njemu - istakla je ona
Lifestyle
17:46h
Da, ovo je moje telo i ponosim se njime: Hrabra žena oduševila internet! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Most Read TV

Sa ciljem da pošalje jasnu poruku ženama, Rejčel Holis, majka troje dece, odlučila je da svetu pokaže svoju fotografiju sa plaže, na kojoj se jasno vide strije i opuštena koža.

"Imam strije i nosim kupaći kostim. Imam stomak sa viškom kože jer sam rodila troje dece. I nosim kupaći kostim. Moj pupak visi (što je nešto za šta ranije uopšte nisam mislila da je moguće!). Nosim kupaći jer sam ponosna na ovo telo i svaki trag na njemu. Ove strije dokazuju da sam blagoslovljena time da na svet donesem svoju decu, a moj opušteni stomak znači da sam se trudila koliko god sam mogla da izgubim višak tih kilograma koje sam dobila u trudnoći.

Nosim kupaći jer jedini muškarac do čijeg mišljenja mi je stalo zna šta sam prošla da bih izgledala ovako. Isti taj muškarac nikad nije video ništa što je više seksi od mog tela, strija i svega. Ovo nisu ožiljci, moje dame, ovo su znaci ratnika i ja sam ih zaradila. Pokazujte to telo s ponosom", napisala je Rejčel.

One su otkrile sve nesavršenosti svog tela i ne stide se! (FOTO)

Youtube printscreen / Most Read TV
Youtube printscreen / Most Read TV

Njena fotografija ubrzo se proširila po internetu i izazvala lavinu pozitivnih komentara, a njena želja nije bila popularnost, već da inspiriše druge žene da budu ponosne na svoje telo, bez obzira na to kako izgledaju.

Takođe, razlog zašto je njena fotografija postala viralna jeste to što se ženama dopada njena iskrenost - prenosi Hafington post.

Blejk Lajvli oduševila pojavom - Devojačka linija dva meseca nakon porođaja! (FOTO)

"Žene žele stvarnost i iskrenost. Lepo je na društvenim mrežama pokazati uređenu frizuru i lepu odeću, ali treba da budemo iskrene o nekim stvarima. Istina čini da svi osećamo kako nismo sami. Zbog nje možemo da kažemo Da, znam o čemu govoriš, i ja se osećam tako", zaključila je Holis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs