Tragikomično

Iza rešetaka: 6 najčudnijih krivičnih dela za koja nećete verovati da su se ikada desilia!

Filip Džozef Smolinski (36) našao se iza rešetaka zbog napada na svoju devojku, i to ni manje ni više, nego bananom
Lifestyle
22:36h Autor:
Iza rešetaka: 6 najčudnijih krivičnih dela za koja nećete verovati da su se ikada desilia!
Foto: Thinkstock

Neosporna je činjenica da je čovek sposoban svašta da uradi, ali postoje određeni postupci koji dobijaju sasvim novu dimenziju i stvari podižu na jedan potpuno drugi nivo.

U nastavku slede samo neki od najčudnijih krivičnih dela ikada počinjenih, a koji, u jednom određenom smislu, poprimaju notu tragikomičnosti.

1. Dečko napao devojku bananomFilip Džozef Smolinski (36) našao se iza rešetaka zbog napada na svoju devojku, i to ni manje ni više, nego bananom. Prilikom hapšenja, opirao se vlastima Floride, a optužen je za nasilje u porodici. Njegova devojka je policiji objasnila da ju je gađao bananom, dok je na saslušanju on tvrdio suprotno. Dokaz o borbi je pronađena banana u korpi za smeće i kora na samom licu mesta, prenosi allwomanstalk.com.

Lažu bez imalo stida! Horoskop otkriva tri najveća šarlatana: Čuvajte ih se!

2. Dečak udario svoju baku

Jedanaestogodišnji dečak priveden je zbog fizičkog napada na svoju baku jer nije htela da mu kupi igračku u tržnom centru. Pokušao je još jedanput da je udari, ali je starica uspela da mu pobegne. Očevidac je pozvao policiju Ohaja, te je dečak odveden u centar za maloletnike.

3. Muškarac uleteo na benzinsku pumpu i ukrao bananuOvakav scenario se ne viđa svaki dan! Muškarac je uleteo na benzinsku pumpu i ukrao bananu, pojeo je i zatim pobegao svojim kolima. Pomenuti kradljivac voća svojim karavanom je razbio staklena vrata pumpe u Nevingtonu. Nije nosio masku, niti ukrao bilo šta drugo sem banane.

Priča koju niko ne želi javno da ispriča: Ženu svaki dan tuku sin (11) i ćerka (9)!

4. Dostavljač dobio pesnicu u nos

Kada je dostavljač pizza zaboravio da donese beli luk uz poručenu pizzu, nije baš dobro prošao. Naime, čovek (od 156 kilograma) koji je naručio hranu udario ga je pesnicom u nos. Jer, zaboga, niko ne može da remeti njegov mir.

5. Karticom udarila kasirku zbog kuponaKada joj je saopšteno da ne može da iskoristi svoj kupon kako bi uštedela jedan dolar, žena (61) svojom karticom je udarila radnika za kasom, te su morali da je izbace iz prodavnice. Ona je tada uzela pištolj iz kola i mahala na zaposlene. Policija ju je uhapsila zbog napada i fizičke povrede.

2.000 brushaltera mu palo na glavu: Lopovu donjeg veša se srušio plafon od težine plena!

6. Lopov na selfijuVećina nas uživa u fotografisanju i pravljenju selfija, ali ovaj scenario i nije tako dobro prošao. Naime, porodica je došla u obilazak glavnog grada američke države Vinskonsin, te su na livadi u parku postavili svoje torbe kako bi napravaili nekoliko selfija. Naišao je lopov i u trku ukrao torbu sa novčanicima. Međutim, nije se nadao da će upasti u kadar tokom slikanja, te mu je policija lako ušla u trag. Kaži ptičica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs