Obratite pažnju

Nemate partnera, pa šta: 5 sjajnih stvari u kojima ćete uživati i bez muškarca!

To što trenutno nemate muškarca u svom životu, ne znači da treba da nosite najgori mogući donji veš - krenite u šoping i kupite najlepši i najskuplji komplet
Lifestyle
21:58h Autor:
Nemate partnera, pa šta: 5 sjajnih stvari u kojima ćete uživati i bez muškarca!
Foto: Shutterstock

Da li ste i vi jedna od onih žena koja čeka muškarca da joj promeni život na bolje?

Hajde da se složimo oko jedne stvari - prestanite to da radite, život može biti sjajan i dok čekate svoju drugu polovinu! Evo 5 odličnih stvari koje svaka dama može da uradi i priušti sama sebi!

1. Kupite sebi prsten

Žene i dijamanti su najbolji prijatelji, zašto onda čekati muškarca da vas spoji sa njim? Naravno, ne mora biti dijamant, ali neki divan prsten koji već duže vreme merkate slobodno kupite sebi, nemojte da čekate njega!

Kad vam ne ide baš najbolje - Talisman za više ljubavi i novca!

2. Priuštite sebi "medeni mesec"

Zašto čekati na muškarca kako biste proputovali svet kada ste zdravi, lepi i sposobni?! Otići na odmor potpuno sama je jedna od najlepših stvari koje žena može sebi da priušti. Izaberite primamljivu destinaciju gde do sada niste bili, spakujte neophodne stvarčice i odvedite sebe na najmedeniji mesec!

3. Izađite sa drugaricama

Iako to sigurno često činite, ovog puta se spremite i izaberite mesto kao da izlazite sa potencijalnim partnerom. S tim što će ovog puta biti mnogo opuštenije, jer ne morate da brinete da li vam se, na primer, pokvarila šminka i da li će mu se dopada haljina. Vaše drugarice će takođe uživati, a da je provod zagarantovan to ne moramo ni da spominjemo!

4. Porodični potret

Zašto čekati dan venčanja da biste imali najlepši porodični potret u kući?! Uglavnom najlepši porodični potreti nastaju na venčanjima, ali ne mora da bude tako - sakupite članove svoje porodice, unajmite profesionalnog ili fotografa amatera i imaćete najlepšu sliku svojih najdražih! Kladimo se da ćete se svi kroz par godina rado sećati tog dana! Osim toga, ima li lepšeg ukrasa za dom od fotografije ljudi koje najviše volite?

Džaba vam dobar izgled - Muškarci otkrili kakve žene su im najpoželjnije!

5. Kupite najskuplji donji veš

To što trenutno nemate muškarca u svom životu, ne znači da treba da nosite najgori mogući donji veš. Krenite u šoping i kupite najlepši i najskuplji komplet (naravno ako ste primile platu). Osećaćete se seksepilno čak iako trenutno nemate za koga da ga obučete. Uostalom, zašto bi dama čekala muškaraca da joj pokloni skupoceni i seksi veš, kada to možete i sami, zar ne?!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs