Glamurozna baka

Kožne suknje i visoke štikle je podmlađuju: Džoan (73) nije potreban botoks! (VIDEO)

Ona nema problem sa borama, a njena tajna je u svakodnevnoj eleganciji
Lifestyle
07:30h Autor:
Kožne suknje i visoke štikle je podmlađuju: Džoan (73) nije potreban botoks! (VIDEO)

Za Džoan Barni, godine su samo broj. Ona ni ne pomišlja da ode "pod nož" kako bi izravnala bore jer smatra da je otkrila tajnu večne mladosti.

Za 100. rođendan skočila padobranom: Neustrašiva bakica živi punim plućima! (FOTO)

Šta je tajna njenog neverovatnog uspeha, izveštava Daily Record.

"Imam 73 godine ali ne osećam se staro. Nema smisla da se pretvaram da imam 21 godinu jer čim se pogledam u ogledalo ili mi ljudi ustanu u prevozu, stvarnost me udari u glavu. Rešenje je da se ne zadržavate predugo pred ogledalima.

Koni (47) dve godine nije pogledala u ogledalo: Najbolja lekcija koju sam naučila o lepoti! (FOTO)

Nedavno sam kupila sjajnu crnu kožnu suknju i svetlo crveni džemper. I dalje stajem u par visokih štikli. Od svoje majke nasledila sam da moja kosa nije potpuno siva. Ali ću bez oklevanja posegnuti za farbanjem, ukoliko za to bude bilo potrebe.

http://www.youtube.com/watch?v=cpN1ezLcqAA

Ja nikada nisam otišla na botoks. Ne kupujem skupe noćne kreme. Međutim, volim da stavljam prirodne hidratantne kreme. Iz kuće ne izlazim bez šminke, ali isto tako ne zaboravljam da je skinem pre spavanja.

Roditi se lepa je i blagoslov i prokletstvo. Nikada nisam bila na dijeti. Ja ne idem u teretanu, već šetam pse.Hodam oko osam milja svaki dan. To verovatno objašnjava zašto sam u dobroj kondiciji."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs