Neverovatno

Žena (63) spavala sa 3.000 muškaraca i ne misli da stane: Seks je moja strast!

Ne mislim da je prirodno imati samo jednog seksualnog partnera 60 godina. Život se sastoji od eksperimentisanja i iskustava, a to je ono što muž i ja radimo - istakla je ona
Lifestyle
15:24h Autor:
Žena (63) spavala sa 3.000 muškaraca i ne misli da stane: Seks je moja strast!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Šezdesettrogodišnja žena, koja je u braku skoro 50 godina sa suprugom Berijem i, kako sama kaže, on je ceo njen svet. Ali, njih dvoje imaju vrlo neobičan odnos.

12 godina živela u braku bez seksa - Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije ni primećivao!

"Nijedno od nas dvoje ne stavlja seks na pijedastal. Vidimo ga onakvog kakav jeste - nešto sasvim drugačije od ljubavi" - priča ona i dodaje da je do sada spavala sa oko 3.000 muškaraca!

"Ne mislim da je prirodno imati samo jednog seksualnog partnera 60 godina. Život se sastoji od eksperimentisanja i iskustava, a to je ono što mi radimo" - istakla je žena, dodajući da i Beri ima seksualne odnose sa drugim ženama. Ona kaže da uopšte nije ljubomorna jer zna da je voli, a onda je počela da objašnjava njihov stil života - prenosi The Guardian.

Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu - Muž svaki dan mora na detektor laži! (FOTO)

"Prvih 13 godina braka spavala sam samo sa njim i imali smo očajan seksualni život, sve dok Beri jednog dana nije doneo svingerski magazin. Našalio se da bismo mogli da probamo, ali ja sam odbila i više to nije spominjao" - priseća se žena.

Foto: Ilustracija/ Shutterstock
Foto: Ilustracija/ Shutterstock

Iako je ona ta koje nije želela da proba tako nešto, sve više je listala magazin i razmišljala koliko bi to iskustvo moglo biti zabavno. Rekla je Beriju da se predomislila i probali su. Tada im se i život promenio.

"Postali smo svingeri, provodili smo vikende sastajući se sa drugim parovima. Toliko daleko smo otišli da sam za jednu noć bila sa 14 muškaraca" - priča žena. Oni su 1977. godine otvorili svingerski klub, čisto jer su želeli i drugima da omoguće ono što i sami vole.

Majka me je naterala da spavam sa 1.800 muškaraca - Jeziva priča devojčice koja je zlostavljana od 7. godine!

Ona ističe da su veoma oprezni kada se sastaju sa parovima, kako ne bi upali u opasnost. Beri je uvek ili u istoj sobi ili nedaleko od svoje žene, za slučaj da nešto pođe naopako. Budući da joj je sada 63 godine, žena je odlučila malo da uspori, ali samo malo.

"Seks nije nešto od čega živim, već moja strast. To je najuzbudljiviji i najlepši način da provedete svoje vreme. Neke žene vole jogu, neke kuvanje, a ja volim seks" - ističe ova zaljubljenica u vođenje ljubavi.

Ova žena hrabro iznosi svoje stavove i ne krije svoj način života, a iako je nailazila na osude, ona sa ponosom tvrdi da je jedino zbog čega žali to što Beri i ona nisu počeli sa ovakvim životom nekoliko godina ranije.

Najstarija manekenka na svetu (83) živi punim plućima - Naravno da i dalje imam seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs