Neverovatna priča

Zamalo sam ubila ćerku svojom kilažom: Lejla (29) otkriva zašto je skinula pola svoje težine! (FOTO)

Već na prvom pregledu Lajli su doktori saopštili da bi njena kilaža mogla da predstavlja problem u toku trudnoće i kasnije tokom porođaja i tako je i bilo
Lifestyle
17:46h Autor:
Zamalo sam ubila ćerku svojom kilažom: Lejla (29) otkriva zašto je skinula pola svoje težine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako se uvek mučila sa kilogramima i sebe ne pamti kao mršavu, Lejla Mondži (29) je u trudnoći imala čak 100 kilograma, na visinu od oko 150 cm. Lekari su je još na početku trudnoće upozorili da to može biti problem svih 9 meseci, naročito na porođaju, zbog anestezije koja je se daje pre carskog reza.

Međutim, Lejla ništa nije uradila povodom toga, nikada se nije obazirala na uvrede kojima su je mnogi obasipali, ali kada je porođaj došao, sve je bilo kako su lekari predvideli - zbog komplikacija je ostala bez kiseonika, što se odrazilo i na zdravlje njene ćerkice Bele - prenosi Dejli star.

Jedini zdrav način da smršate - Napitak pravite po svom ukusu, a kilogrami nestaju! (VIDEO)

Devojčica je prvih nedelju dana života provela u inkubatoru, na aparatima za veštačko održavanje u životu, jer su vitalni organi na samom porođaju prestali da rade, a ništa bolje nije prošla ni Lejla - ona je mesec dana nakon porođaja znala samo za bolnicu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Bela je zbog mene prošla kroz pakao. Obuzme me užas svaki put kada pomislim da je mogla da umre" - priča Lejla i dodaje da su joj lekari tada rekli da je Bela jedna od najbolesnijih beba koju su ikada videli i da ne očekuju da preživi, jer su joj srce i bubrezi otkazali.

Srećom, obe su preživele strašan porođaj i komplikacije koje su usledile, ali Lejla je tada naučila važnu lekciju i odlučila da promeni život iz korena.

5 razloga zašto se gojite na stomaku - Ako ih se ne odreknete, zaboravite na lep struk!

“Bela je moje prvo dete i imala sam osećaj da sam sve uradila pogrešno. Najtragičniji događaj u mom životu bio je kad sam videla da se njeni organi gase. Bila sam postiđena, jer sam znala da sam za sve ja kriva" - zaključila je Lejla, koja je uz dijetu i redovno vežbanje uspela da dođe do zdrave težine od 51 kilogram, što je duplo manje u odnosu na raniju kilažu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs