Obratite pažnju

Svaka žena koja ceni sebe hitno treba da donese ovih 15 odluka: Drugu i šestu naročito!

Umesto da zapišete kako ćete ove godine smršati, odlučite da ćete se osećati dobro u svojoj koži i da ćete voleti svoje telo
Lifestyle
10:52h Autor:
Svaka žena koja ceni sebe hitno treba da donese ovih 15 odluka: Drugu i šestu naročito!
Foto: Shutterstock

Donošenje odluka kojih ćete se pridržavati tokom kalendarske godine prilično je česta pojava. Međutim, postoji i razlog zbog kojeg se pridržavanje ovih odluka često ne ostvari. Stvari poput mršavljenja, eliminisanje navike grickanja noktiju ili vraćanje dugova dobri su ciljevi.

Najbolji način da smršate u 2015. otkrijte OVDE - Daš dijeta petu godinu zaredom proglašena za najbolju!

Ipak, može vam biti teško da se “unesete” u njih srcem. Ako zaista želite da dostignete nove visine, razmislite da zadate ciljeve zapišete na list papira sa većom, snažnijom namerom i više srca unesite u sam proces.

Umesto da zapišete kako ćete ove godine smršati ili “dosegnuti željenu težinu”, odlučite da ćete se osećati dobro u svojoj koži i da ćete voleti svoje telo. To će vam dati unutrašnju snagu koja će vam pomoći da ostvarite ciljeve.

OVDE saznajte kojih 5 navika će neverovatno ojačati vašu unutrašnju snagu - Preuzmite rizik i pomerite granice!

Napišite svoju listu želja, neka vam sledećih 15 budu vodilja, jer svaka žena treba da ih donese i zapamtite - kada vam je srce kompas, više ste fokusirani i imate više entuzijazma!

Kojih 5 stvari morate prestati da radite u 2015, saznajte OVDE - Ne trošite zdravlje, vreme i energiju uzalud!

1. Rešite se onoga što vam više ne treba.2. Dozvolite sebi da budete ono što jeste!3. Podignite standarde.4. Tražite dobro u drugima umesto da se fokusirate na loše.

OVDE saznajte koje 3 stvari vas čine srećnim, iako ne primećujete - Ovo nikada ne treba da menjate na sebi!

5. Prihvatite loše trenutke u životu.6. Pogledajte se u ogledalo i neka vam se svidi ono što vidite.

10 načina da učinite vezu srećnijom pročitajte OVDE - Jednostavnije nego što mislite!7. Budite blagi prema sebi kada učite nešto novo.8. Neka vas to što nešto ne znate ne plaši. Učite!9. Prestanite da se izvinjavate onima koji to nisu zaslužili.

10. Dopusite da vas ljubav vodi!

Ne dozvolite da vas partner ponižava i manipuliše - Kojih 5 stavova svaka žena treba da ima u vezi, saznajte OVDE.

11. Prestanite da požurujete stvari kojima je potrebno vreme da se dese i ostvare.12. Spoznajte razliku između odustajanja i zasićenja.13. Otputujte na to mesto o kojem razmišljate. Ono je s razlogom u vašem srcu!

Koje dve male reči mogu da spasu vezu, a nisu Volim te, saznajte OVDE - Upotrebljavajte ih što češće!

14. Budite zahvalni za danas.15. Prestanite da pokušavate da stignete tamo gde mislite da treba da stignete i shvatite da ste upravo tamo gde trenutno i treba da budete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs