Isprobajte je i vi

Rešite se negativnosti savetima ruskog psihologa Ljermontova: Tehnika postavljanja tri pitanja!

Imate 2 izbora: da se uhvatite posla i da problem rešavate – ili da samo očajavate. Ali, kada nam je teško i ne vidimo brzi izlaz, treba nam nešto da nas izdigne iznad tih misli
Lifestyle 20.01.2015. - 17:24h Autor: atma.hr
Foto: Thinkstock

Kada god vas obuzmu crne misli, negativnost, malodušnost i teskoba, odagnajte ih za par sekundi – koristeći ovu jednostavnu i efikasnu tehniku ruskog psihologa V. Ljermontova. Naravno, osećanja (pogotovo negativna), ukazuju na neki problem koji treba da razrešimo, a ne potiskujemo.

 

Imate 2 izbora: da se uhvatite "posla" i da problem rešavate – ili da samo očajavate. Ali, kada nam je teško i ne vidimo brzi izlaz, treba nam nešto da nas izdigne iznad tih misli.

 

Živite kvalitetnije - OVDE saznajte 5 ključnih pravila za čišćenje doma od negativne energije!

 

Tehnika V. Ljermontova protiv crnih misli

 

Tehnika je toliko jednostavna, a iznenadiće vas koliko je efikasna! Evo što treba da uradite istog momenta čim vas obuzmu negativne misli. Postavite u sebi sledeća tri pitanja tim mislima:

 

1. Ko si ti?
2. Šta hoćeš od mene?
3. Ko te je poslao?

 

Na ovaj način svoje loše misli tretirate kao negativnu energiju koja vam je nametnuta spolja, ne poistovećujete se s njima, ne dopuštate im da pređu u fazu osećanja ili generalnog raspoloženja – tako one odmah gube na snazi, slabe i nestaju!

 

Mračne misli vam često ne daju da zaspite - OVDE pročitajte kojih 5 rečenica treba da ponavljate pred spavanje!

 

Autor tehnike savetuje da ova tri pitanja stalno imamo na umu i da njima neutrališemo svaku crnu misao, čim se pojavi. I tako, kada god se u duši osećate loše – ne prepuštajte se očajavanju, nego primenite tehniku postavljanja ova 3 pitanja.

 

Čuvajte se energetskih vampira - naučite da ih prepoznate, ograničite kontakt sa njima!

 

Možete se još dodatno upitati:

 

1. Kome je potrebna moja bol?

 

2. Kome je potreban moj strah?

 

3. Ko se hrani mojom patnjom i osećanjem teskobe i beznađa?

 

Ovakav tretman crnih misli doneće vam veliko olakšanje koje vam u tim trenucima uistinu jedino i treba! Probajte ovu jednostavnu i super-efikasnu metodu sledećeg puta i sami se uverite.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs