Totalni preokret

Smršala 63 kilograma da ne bi morala da se seli: Stepenice su me ubijale! (FOTO)

Sa starom kilažom, stepenice su me ubijale! Nekada bih jednostavno odustajala od toga da se popnem na sprat jer sam od svojih kilograma već bila previše umorna, kaže Šarlot, koja je u decembru 2013. bila teška 123 kilograma
Lifestyle
06:16h Autor:
Smršala 63 kilograma da ne bi morala da se seli: Stepenice su me ubijale! (FOTO)
Foto: Facebook / Charlotte Cassar

Šarlot Kasar bila je toliko debela da nije mogla da se penje uz stepenice u svojoj kući, zbog čega je smršala 63 kilograma, da ne bi morala da menja dom.

Kada se odlučila na ovakav korak, tridesetogodišnja Šarlot je bila teška 123 kilograma, i ostajala je bez vazduha svaki put kada bi se pela do svoje spavaće sobe. Troje dece su joj bili dodatno opterećenje, pa je jedini izbor bio ili da menja dom, ili da smrša, piše britanski Mirror.

"Sa starom kilažom, stepenice su me ubijale! Nekada bih jednostavno odustajala od toga da se popnem na sprat jer sam od svojih kilograma već bila previše umorna", kaže Šarlot.

Smršala 57 kilograma za godinu dana: Bila sam deblja od novogodišnje jelke! (FOTO)

"Oduvek sam bila krupna, ali sa svakom trudnoćom sam se sve više gojila. Međutim, u trudnoći sa najmlađim sinom sam se ugojila čak 31 kilogram", objašnjava Kasar. Finli se rodio u decembru 2013. a Šarlot je nakon toga bila teška 123 kilograma.

"Osećala sam se grozno što sam sebi dozvolila da se toliko ugojim. Ranije sam govorila sebi da mogu da ponesem tu težinu jer sam visoka, ali očigledno je da uopšte nisam bila zdrava, čim nisam mogla da se popnem uz stepenice, a da se skroz ne oznojim i ne ostanem bez daha", seća se Šarlot.

Ona je dokaz da može: Počela je laganom šetnjom, a smršala84 kilograma! (FOTO)

Ona je patila od bolova u leđima i anksioznosti, koji su bili uzrokovani debljinom. Međutim, konačno su je penjanje uz stepenice sa dečijim kolicima osvestili.

"Za mene je to bilo poput penjanja uz Mont Everest. Bilo me je sramota što je došlo do toga", kaže Šarlot.

12 nedelja nakon trećeg porođaja, u martu prošle godine promenila je režim ishrane i počela je da vežba. Jedino za čim žali je što ranije nije sebi promenila život.

"Nikada u životu nisam bila ovoliko mršava. Osećam se fenomenalno. Jedino mi je krivo što sam mnogo toga propustila, ali nikada više neću sebi da dozvolim da se vratim na staro. Ne samo da izgledam bolje, već se osećam milion puta bolje", zaključila je Šarlot.

I ovo je moguće: Smršala neverovatnih 125 kilograma, a mislila da će umreti pre četrdesete! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs