Inspiracija i motivacija

Nije htela u kolicima do oltara: Ostala paralizovana, ali do venčanja ponovo naučila da hoda! (FOTO)

Nakon strašne saobraćajne nesreće, ovu mladu ženu čekao je dug put do jedinog cilja - da prošeta do oltara na dan svog venčanja
Lifestyle 29.12.2014. - 19:09h Autor: B.M.
Foto: Youtube

Čak i pre nego što je upoznala svog mladoženju, Kejti Breland Hjuz zamišljala je kako hoda do oltara ka svom voljenom, dok su svi pogledi uprti u nju.

 

U 95. godini otišao u penziju, puca od zdravlja i energije - Doktor (100) otkrio recept za dug život! OVDE pročitajte detalje! (FOTO)

 

Međutim, to je za nju postao jedan od najvažnijih ciljeva u jednom od najtežih trenutaka njenog života - kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću i ostala paralizovana od struka na dole. Ali, 27-godišnja Kejti je prvo morala da preživi teške povrede - prenosi portal Today.

 

Foto: Facebook / Katie Breland Hughes
Foto: Facebook / Katie Breland Hughes

"Iskreno, imala sam toliko opekotina i ožiljaka od operacija, da je moj prvi cilj bio da naučim da sedim u krevetu" - priseća se Kejti, nekada lični trener i asistent na fizikalnoj terapiji.

 

OVDE saznajte kako je jednoj ženi želja za veštačkom lepotom uništila život - Nakon niza operacija ona ne može da zatvori oči, ali nema nazad!

 

Ona je kobne večeri previdela znak "stop" na povratku kući, kada je njen automobil udario kamion, a ona proletela kroz šoferšajbnu. Da sve bude još gore, automobil je počeo da se prevrće i zaustavio se na njoj! Kada se probudila u bolnici, Kejti je znala da je ili ostala paralizovana ili su joj obe noge amputirane, jer ih nije osećala.

 

Tinejdžerka nije stala na Stop, pa ju je policija zaustavila - OVDE saznajte šta je policajac nakon toga učinio - Šokiraće vas!

 

Foto: Facebook / Katie Breland Hughes
Foto: Facebook / Katie Breland Hughes

Lekari su dali najgoru moguću dijagnozu - da Kejti više nikada neće hodati. Međutim, tokom operacije ugrađivanja metalnih pločica, tim lekara otkrio je da kičmena moždina nije oštećena koliko su mislili.

 

Kad se jedna žena zainati - Dokazala da je sve moguće kada je skinula 60 kg - pola svoje težine! Više saznajte OVDE. (FOTO)

 

"To je bilo sve što mi je bilo potrebno da čujem i da nastavim da se trudim da ozdravim" - priseća se Kejti.

 

Nakon 100 dana provedenih u bolnici, Kejti je otišla kući i odmah je počela sa vežbama. Budući da je vežbala celog života, sada je znala da su treninzi od vitalnog značaja za oporavak.

 

Foto: Facebook / Katie Breland Hughes
Foto: Facebook / Katie Breland Hughes

"Rekla sam sestri da se neću udati sve dok ne budem u stanju da hodam do oltara" - kaže ona i dodaje da je tada odlučila da otputuje u Mičigen i sastane se sa trenerom koji radi sa paraplegičarima. Nakon nekoliko treninga, Kejti je uspela malo da pomeri nogu i to joj je dalo energije da nastavi dalje. Takođe, obnovila je kontakt sa, tada, poznanikom Odijem Hjuzom, ali se brinula zbog sastanka sa njim na koji mora da dođe u kolicima.

 

20 pravila uz koja vežbanje postaje način života, pročitajte OVDE - Promenite život iz korena!

 

Foto: Facebook / Katie Breland Hughes
Foto: Facebook / Katie Breland Hughes

"Nisam znala kako će on to prihvatiti, ali čini se da kolica nije ni video, već samo mene. Postao je moja najveća podrška" - priča Kejti i dodajke da su se nakon 3 meseca verili i zakazali venčanje, a ona je imala još 9 meseci da stane na svoje noge. I uspela je.

 

http://www.youtube.com/watch?v=cYq771M6jzQ
polako, ali hrabro koračala otac, Majk Barvis, njen trener.

 

Zamalo da pogine zbog fotografija - Mlada htela da pozira na konju, a on je zbacio! Više saznajte OVDE.

 

"Znam da joj nije bilo lako, a kada joj je noga klecnula, srce samo što mi nije stalo. Ali izdržala je. To je moja Kejti" - kaže Odi Hjuz, suprug hrabre mlade žene.

 

Foto: Facebook / Katie Breland Hughes
Foto: Facebook / Katie Breland Hughes

Nekoliko meseci kasnije, Kejti je polako počela da se vraća svojim starim obavezama i poslovima, ali i dalje ide na fizikalnu terapiju i sve joj je bolje. Takođe, ona kaže da je naučila koliko je život vredan:

 

OVDE saznajte kojih 10 stvari treba da prestanete da radite da život ne bi prošao pored vas - Biće kasno za kajanje!

 

"Odi i ja sada shvatamo koliko je život brz i koliko može biti kratak. Istinski cenimo jedno drugo, vreme koje provodimo zajedno i sa porodicom, jer znamo da vam za tren oka sve može biti oduzeto" - zaključuje Kejti.

Foto: Facebook / Katie Breland Hughes
Foto: Facebook / Katie Breland Hughes

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs