Nesvakidašnje

Policijac je zaustavio zbog prekršaja: Umesto kazne dobila je ostvarenje snova (VIDEO)

Dok je devojka jedva zadržavala suze, njen tata se jedva suzdržavao da ne pukne od smeha - on je u dogovoru sa policajcem odlučio da pripremi iznenađenje ćerki
Lifestyle
07:56h Autor:
Policijac je zaustavio zbog prekršaja: Umesto kazne dobila je ostvarenje snova (VIDEO)
Foto: Youtube

Tinejdžerku Odru Danilof prošlog meseca zaustavila je policija, sa objašnjenjem da se nije zaustavila na znak stop, kao što zakon nalaže.

OVDE pogledajte čin policajca koji je dirnuo ceo svet - Uhvatio ženu u krađi, a evo šta je posle toga uradio! (VIDEO)

Policajac je zatražio vozačku dozvolu na uvid, a po licu sedamnaestogodišnje devojke videlo se da je jako zabrinuta i uplašena - prenosi Fox news. Kada je završio proveru dokumenata, policajac Džefri Goec obratio se Odri rečenicom da ima za nju i dobre i loše vesti:

Reklama koja će vas rasplakati - Zašto je za samo dva dana stekla 2 miliona pregleda na Jutjubu, saznajte OVDE.

"Loša vest je to što što za tebe imam dva papira" - Odra samo što nije počela da plače, jer se uplašila što će dobiti dve kazne. A onda je policajac nastavio:

http://www.youtube.com/watch?v=0AXaFzQhJXw
avionska karta za Njujork,
koncert tvog omiljenog benda

Rekli su joj da nikada neće moći da ima decu - OVDE saznajte kako sada ipak sprema prvi Božić ćerkici! (FOTO)

Ona je izgubljeno uzela karte od policajca i kroz suze jedva izgovorila:

"Puno vam hvala"!

Dok je devojka jedva zadržavala suze, njen tata se jedva suzdržavao da ne pukne od smeha! Naime, on je u dogovoru sa policajcem odlučio da pripremi iznenađenje ćerki, jer je od prošle godine prolazila samo teške trenutke.

Njoj je dijagnostikovan redak autoimuni poremećaj, gde imuni sistem zbog prevelike stimulacije oštećuje organe bolesnika, uključujući i jetru, koštanu srž i mozak. Veći deo vremena Odra je provodila u dečjoj bolnici, a lekari su joj dali 20 odsto šanse da preživi - kaže Odrin tata Mark Danilof, koji je želeo da se zahvali i policiji za pomoć.

Porodica u šoku - Sahranili ćerku (10), a onda počeli da im stižu pokloni od nje! Više saznajte OVDE.

"Mislim da je ovo sjajna ideja. Mark mi je ispričao kroz šta je njegova ćerka prošla i drago mi je što sam bio deo iznenađenja za nju" - rekao je Džefri, koji je zaustavio Odru.

Nakon svakodnevne posete bolnicama i primanja infuzija, Odra je konačno uspela da otputuje u Njujork na koncert, a budući da se polako oporavlja, sledeće godine planira da upiše fakultet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs