Nakon teške povrede materice

Rekli su joj da nikada više neće moći da ima decu: Sada sprema prvi Božić ćerkici! (FOTO)

Kažu da se čuda događaju za Božić, ali meni se moje desilo pre 9 meseci kada se rodila Leksi River, kaže Hana
Lifestyle
13:46h Autor:
Rekli su joj da nikada više neće moći da ima decu: Sada sprema prvi Božić ćerkici! (FOTO)
Foto: Facebook / Hannah.campbell.106

Nakon povrede materice pre sedam godina, Hani Kembel su doktori rekli da nikada više neće moći da ima decu, ali sada se sprema za proslavu Božića sa svojom devetomesečnom ćerkicom Leksi River.

Naime, Hana je teško povređena kada se na nju u Iraku, gde je bila vojnik, srušila zgrada tokom jednog napada. Provela je dva sata pod ruševinama, a jedino na šta je mislila je tada 2-godišnja ćerka Mili. Kada su je konačno našli, pala je u komu. Kao posledica napada, Hana vidi samo 20 odsto na levo oko, imala je krvarenje u mozgu, leva ruka joj je maltene bila prepolovljena i morali su da joj amputiraju deo leve noge, prenosi britanski Mirror.

OVDE pogledajte malena božićna čuda - prevremeno rođene četvorke kao najlepši pokloni.

Sledeći šok usledio je kada se Hana probudila iz kome. Naime, lekari su joj rekli da joj je materica toliko povređena da više nikada neće moći da ima decu. Međutim, sada, nakon sedam godina, 29-godišnja mama dve devojčice sprema se da proslavi svoj prvi Božić sa njenim malim čudom - bebom Leksi River, koju je rodila u martu, uprkos svim lošim prognozama doktora.

"Kažu da se čuda događaju za Božić, ali meni se moje desilo pre 9 meseci kada se rodila Leksi River", kaže Hana. "Bila sam potpuno očajna kada su mi lekari rekli da više neću moći da imam decu. Međutim, sada imam predivnu bebu. Ona mi je najlepši poklon koji sam dobila u životu. Bila je najdivnije i čudesno iznenađenje", dodaje Hana.

Ćerka iznenađena - dogodilo joj se božićno čudo pola veka nakon stradanja roditelja u padu aviona.

Kembel, koja je oduvek želela da ima veliku porodicu, saznala je da je trudna, uprkos ranijim lošim prognozama, tokom rutinske kontrole u avgustu prošle godine. Doktor je uradio analizu krvi kako bi otkrio zašto se Hana oseća loše i bio je toliko šokiran rezultatima da ju je odmah pozvao.

"'Bolje sedi - trudna si', rekao mi je doktor. Sve je počelo da mi se vrti. Počela sam da mrmljam: 'O, moj bože, ne, to nije moguće'", priseća se Hana. Nakon prvobitnog šoka, usledilo je oduševljenje što se nešto tako predivno i čudesno desilo, uprkos svim predviđanjima.

"Iznenađenje je bilo još veće, jer sam u tom trenutku koristila i spiralu, da bih sredila neke ženske probleme koji su me mučili, tako da mi nije jasno kako je do trudnoće došlo", izjavila je Hana.

Božićno čudo - šetala sa ćerkicom, a nepoznati muškarac joj dao kovertu punu para.

"Ove godine ću prvi put nakon mnogo vremena zaista da uživam u Božiću. Konačno sam zdrava, nakon mnogobrojih operacija kojima sam morala da se podvrgnem. A pored Mili, tu je i beba za koju su mi rekli da je nikada neću imati, kao i ostatak moje porodice, tako da će praznici da budu apsolutno savršeni", rekla je Hana.

Najlepši božićni poklon - beskućnik joj dao poslednje pare za prevoz, a ona mu se i te kako odužila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs