"Otac je pozvao 72 muškarca da na gnusan način siluju moju majku: Ubrzo mi je bilo jasno šta namerava da uradi sa mnom"

Ispovest ćerke Žizel Peliko otkriva gnusne detalje o silovanju koje je pretrpela njena majka.

Lifestyle
"Otac je pozvao 72 muškarca da na gnusan način siluju moju majku: Ubrzo mi je bilo jasno šta namerava da uradi sa mnom"
Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Preko 80 muškaraca starosti od 26 do 73 godine silovalo je ženu koja je bila duboko komirana od lekova koje joj je muž krišom stavljao u hranu. Kada je Žizel Peliko javno istupila i priznala sve gnusne zločine koje joj je počinio muž, ceo svet je ostao u šoku.

Žizel je, takođe, otkrila imena i prezimena onih koji su učestvovali u ovim monstuoznim delima, a njena ćerka, Karolin Darian otkrila je u svojim memoarima kako je izgledao njen život sa ocem zlostavljačem i majkom koja je sve to trpela.

Žizel Pelikot
foto: Printscreen/Youtube

Kada je Karolin ispričala braći za slučaj, oni su se prisetili jedne večere sa roditeljima.

- Samo nekoliko minuta nakon što je sela, mama se na stolci ljuljala kao da je pijana. Odjednom joj je celo telo bio bez energije, poput krpene lutke, ispričala su braća. Kasnije je otkriveno da joj je suprug tada u čašu vina ulio koktel droga.

Čim su deca saznala za sve, pohitali su majci u pomoć. Policajci su im objasnili da je njihov otac sam regrutirao desetine muškaraca preko interneta, koji su zatim silovali njihovu majku, a on od njih nije tražio novac.

Žizel Pelikot
foto: Printscreen/Youtube

- Krajnje perverzno. Otac, koji je uvek imao problema s novcem nije ovo unovčio već je to činio iz svog zadovoljstva, napisala je Karolin.

Drogu je skrivao u garaži, u svojim cipelama, čarapama...

Policija je rekla da nije pokazao nimalo kajanja za učinjeno.

- Sve su fotografije slične, samo s različitim muškarcima, piše Karoline, koja je policajcu rekla neka poruči njenom ocu da mu nikada neće oprostiti što im je uništio život.

Žizel Pelikot
foto: Printscreen/Youtube

Kasnije se Karolin suočila s još jednim šokom, nakon što ju je policija pozvala i pokazala joj još fotografija. Na njima je bila ona.

- Ja inače imam lak san. Dakle, i mene je drogirao. Bila sam njegov drugi plen, rekla je.

Majka je nakon ovog strašnog saznanja otišla živeti kod jednog od svojih sinova, a Karolin je doživela nervni slom i neko vreme provela na psihijatriji. U njenoj knjizi piše da joj je majka zadnji put silovana samo dve nedelje pre ovog otkrića.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs