Ono što je ova žena našla na buvljaku neverovatno je vredno: Kada je zlatar otvorio kutijicu umalo se nije onesvestio

Nikad ne znamo šta nam život može doneti, ne kaže se džabe, ono što je nekom smeće, drugome je blago

Lifestyle
09:38h
Ono što je ova žena našla na buvljaku neverovatno je vredno: Kada je zlatar otvorio kutijicu umalo se nije onesvestio
Foto: Shutterstock

Britanka Debra Godard pre 30 godina na buvljoj pijaci kupila je prsten za smešnih 10 funti, nikada ga čak nije ni nosila, odložila ga je u kutijicu i potpuno zaboravila na njega. Međutim kada je njena ostarela majka nasela na prevaru zbog koje je ostala bez svoje celokupne ušteđevine, očajna Debra bila je primorana da prodaje svoje stvari ne bi li joj pomogla.

Tada je naišla na stari prsten i iako je verovala da ne vredi ništa, odnela ga je u zlataru na procenu: " Zlatar se umalo nije onesvestio kad je otvorio kutijicu"ispričala je ona. Rekao mi je: "Znate li šta je ovo? To je dijamant!"

Prsten
foto: Shutterstock

Ne samo to, dijamant je bio gotovo savršen. Od silnog uzbuđena, Debra nije spavala celu noć, razmišljajući šta da radi. Na kraju je odlučila da ga ponudi na prodaju preko aukcijske kuće, gde je njegova vrednost procenjena na 844.000 evra.

Prsten sa rubinom, Rubin, Dragi kamen, Prsten, Verenički prsten
foto: Shutterstock

Nakon dobitka ovog iznenadnog bogatstva, ne samo da je pomogla majci oko ušteđevine, već je i častila putovanjem na Barbados, koncertima Toma Džonsa i Selin Dion u Las Vegasu, kao i bundom. "To je karma za sve loše stvari koje su nam se desile u životu" kaže Britanka i otkriva da je predosetila dobitak. Naime, noć pre nego što je odnela prsten kod zlatara, sanjala je da je prodala prsten od stakla za 750 funti.

Stil / Zanimljivosti.xyz

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs