Samo najbolje za sebe

Opet pomera granice: Diva sama sebi kupuje verenički prsten! (FOTO)

pevačica je spremna za novi korak u njihovoj vezi, ali pod jednim uslovom

Šuška se
Autor:
Opet pomera granice: Diva sama sebi kupuje verenički prsten! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otkako se razišla od milijardera Džejmsa Pakera (50), Maraja Keri (47) pomalo se opustila kad je karijera u pitanju, ali i po pitanju ljubavnog života. Naime, trenutno je u vezi s mlađim pevačem Brajanom Tanakom (34), a u planu su je i veridba.

Naime, pevačica je spremna za novi korak u njihovoj vezi, ali pod jednim uslovom - da sama sebi kupi verenički prsten.

foto: Profimedia

- Maraja nimalo ne skriva da ima nameru da se uda se za Brajana, a to mu je otvoreno i dala do znanja pre dočeka Nove godine. Ali ne želi da joj on kupi verenički prsten, jer zna da on neće moći da joj priušti ono što ona zaslužuje, a ona želi prsten s gravurom i ukrasom i to će i kupiti - kaže blizak izvor.

foto: Profimedia

Dodaje da Maraja zaista voli Brajana i da kad je sa njim odbacuje ponašanje dive. Njena ekipa tada je srećna, jer je ona srećna pošto je poznato da joj se teško može približiti kad je loše volje. Pre ovoga svega, pevačica je bila u braku s Nikom Kanonom (37) s kojim je dobila blizance Morokana i Monro (6), a od 1993. do 1998. bila je udata i za Tomija Motolu.

Maraja je vezu s Brajanom započela ubrzo nakon što je raskinula sa Pakerom kome ne želi da vrati vredan verenički prsten.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs