Ova žena je počinila najjeziviji zločin: Ono što je ona uradila svom ljubavniku šokiralo je čak i najgore ubice

U februaru 2000. Ketrin Najt je nasmrt izbola Džona Čarlsa Tomasa Prajsa i skuvala njegove ostatke, a zatim ih poslužila njegovoj deci za večeru

Lifestyle
14:38h
Ova žena je počinila najjeziviji zločin: Ono što je ona uradila svom ljubavniku šokiralo je čak i najgore ubice
Foto: Printscreen Youtube

Ketrin Najt, australijska radnica u klanici, 29. februara 2000. izbola je svog ljubavnika Džona Čarlsa Tomasa Prajsa mesarskim nožem najmanje 37 puta, potom ga je isekla na komade, skuvala i pripremila da ga posluži njegovoj deci.

Ali mnogo pre ovog jezivog ubistva, uznemirujuća priča o Ketrin Meri Najt bila je obeležena nasiljem i seksualnim zlostavljanjem što je nagoveštavalo krvoproliće koje je usledilo.

Ketrin Najt
foto: Printscreen Youtube

Brutalno detinjstvo Ketrin Najt

Rođena 24. oktobra 1955. u Tenterfildu, Australija, Ketrin Meri Najt je bila proizvod skandalozne afere između njene majke Barbare Rouan i njenog oca Kena Najta. Barbara ne samo da je već bila majka četiri dečaka sa drugim muškarcem, već je i njenog oca Kena Najta upoznala preko svog muža. Kada je njihova tajna afera izašla na videlo, to je potreslo njihov mali konzervativni grad.

Nakon ovog burnog početka, Ketrin je imala haotično detinjstvo i nije postalo mnogo bolje kasnije. Njen otac je bio nasilni alkoholičar koji je silovao njenu majku više puta dnevno. Sama Ketrin tvrdi da ju je do 11. godine seksualno zlostavljalo nekoliko članova porodice.

Ubistvo
foto: Printscreen Youtube / Twisted Minds

U školi, Najt je bila poznata kao nasilnik koja je terorisala manju decu. Bez da je naučila da čita ili piše, napustila je školu sa 15 godina da bi radila u fabrici odeće. Godinu dana kasnije, dobila je svoj „posao iz snova“ u klanici gde je sekla unutrašnje organe životinja.

Novinar Piter Lalor napisao je u "Blood Stain", svojoj knjizi o istinitom zločinu koja je počinila Ketrin Najt, da je toliko volela svoj posao da je okačila svoj prvi set mesarskih noževa preko svog kreveta - za slučaj da ikada poželi da ih upotrebi.

Dok je radila u mesari, Najt je upoznala Dejvida Keleta, pobesnelog alkoholičara sličnog njenom ocu koji je bio sklon tuči pesnicama. Navikla na ovu vrstu nasilja, Najt je iznenadila svog novog momka kada se pridružila jednoj od njegovih pijanih svađa.

Ubrzo je, međutim, shvatio da je Najt sposobna da svojim pesnicama napravi više od male štete. Ubrzo je otkrio da ona dominira.

Godine 1974. ubedila ga je da se oženi njome. Sve vreme je bio jako pijan, a njena majka ga je čak upozorila na ćud njene ćerke, rekavši da je Ketrin „negde olabavio šraf“.

U svojoj prvoj bračnoj noći, Najt i Kelet su tri puta konzumirali brak. Kada je zaspao, barbara je želela četvrtu rundu ali suočila se sa iscrpljenošću svog novog muža, pa je počela da ga davi.

Dejvid se probudio i uspeo da se oslobodi svoje nove supruge. Iako je pokušala da ga ubije već prvi dan njihovog braka, zajednica je trajala još 10 godina. Međutim bio je daleko od savršenog.

Kelet je često bio neveran, a jednom je čak napustio svoju ženu i njihove dve ćerke usred noći. Nakon što je otkrila jednu od njegovih afera, Ketrin Najt je stavila njihovo dvomesečno dete na lokalne železničke šine malo pre nego što je voz trebao da prođe, na sreću voz nije došao i beba je bila pošteđena, takođe je nekoliko ljudi pretila ukradenom sekirom.

Voz, Pruga
foto: Printscr / YouTube

Dijagnostifikovana joj je postnatalna depresija nakon što su je svedoci videli kako nasilno gura i ljulja svoje drugo dete u kolicima niz prometnu ulicu. Provela je nekoliko meseci u psihijatrijskoj bolnici, gde je medicinskim sestrama rekla da namerava da ubije mehaničara koji je popravio Keletov auto jer mu je to omogućilo da je napusti.

Uprkos ovoj pretnji, Dejvid je došao po nju kada je puštena iz bolnice i odveo je kući. Njihovo ponovno okupljanje nije potrajalo dugo, a Najt je prošla kroz period duboke depresije nakon što ju je Kelet konačno napustio.

Godine 1986, ubrzo nakon raskida sa Keletom, Ketrin Najt je uskočila u burnu romansu sa Dejvidom Sondersom, lokalnim rudarom.

U roku od nekoliko meseci, Saunders se preselio kod nje i njene dve ćerke. Međutim, on je zadržao svoj stan, a Najt je postala neverovatno ljubomorna i sumnjičava u vezi sa onim što je radio kada ona nije bila u blizini. Kao i njene prethodne veze, i ova je brzo postala toksična i nasilna.

U jednom trenutku je prerezala vrat njegovog dvomesečnog šteneta ispred njega samo da bi mu pokazala za šta je sposobna. Ipak, ostali su zajedno i čak godinu dana kasnije dobili ćerku. Međutim, Saunders je napustio Ketrin ubrzo nakon porođaja jer je pokušala da ga ubije makazama.

štene, zlatni retriver
foto: Profimedia

Zatim je upoznala čoveka po imenu Džon Čilingvort. Ostali su zajedno tri godine i dobili su dete Erika, njenog prvog sina. Iako o njihovoj vezi nisu prijavljeni nasilni incidenti, ona se završila nakon što je Čilingvort saznao da Najt ima aferu sa čovekom po imenu Džon Čarls Tomas Prajs.

Početak veze Ketrin Najt i Džona Prajsa protekao je bez komplikacija. Imao je dvoje starije dece koja su živela sa njim i činilo se da su ona volela Ketrin, a zarađivao je dovoljno novca kao rudar da joj bude udobno. Zajedno su se uselili u kuću 1995. godine i stvari su išle glatko.

Međutim, kada je predložila da se venčaju, a on je odbio, postala je nasilna.

Najt je podmetnula Prajsu da je ukrao stvari iz njegove kompanije i dobio je otkaz. Iako ju je u početku izbacio, nekoliko meseci kasnije ponovo su počeli da se viđaju. Međutim, ovaj put je odbio da joj dozvoli da se vrati u kuću. Prema rečima njihovih prijatelja i komšija, njeno nasilje je tada počelo da eskalira.

U februaru 2000. svađa između Džona Čarlsa Tomasa Prajsa i Ketrin Najt kulminirala je njenim pokušajem da ga ubode nožem u grudi. Zatražio je zabranu prilaska protiv nje u pokušaju da zaštiti svoju decu. Pred kraj meseca, Prajs je rekao da je zabrinut za svoju bezbednost i rekao svojim kolegama da ako ikada nestane, da znaju da je to zato što ga je Ketrin ubila.

Imao je pravo što se plašio.

Džon Čarls Tomas Prajs je 29. februara 2000. došao kući sa posla i sledio svoju uobičajenu rutinu druženja sa komšijama pre spavanja u 23 sata. Najt se ubrzo vratila kući, napravila sebi večeru, gledala TV, istuširala se i onda otišla gore. Probudila je Prajsa, njih dvoje su imali seks, a on se vratio u krevet.

Zatim je Ketrin Najt uzela mesarski nož pored svog kreveta - gde ih je uvek držala - i ubola Prajsa 37 puta. Prema dokazima, probudio se tokom napada, ali nije mogao da je savlada.

Podlegao je ranama, a Najt je njegovo telo odvukla dole, odrala mu kožu i obesila njegovo telo o kuku za meso u dnevnoj sobi. Zatim mu je odrubila glavu i isekla delove njegovog tela da ih kuva u jelu sa krompirom, bundevom, cveklom, tikvicama, kupusom i sosom.

Zatim je napravila jelo za sebe, iako napola odbačeni sadržaj kasnije pronađen na mestu zločina sugeriše da nije mogla da završi obrok.

Na kraju je legla pored bezglavog, unakaženog Prajsovog leša, popila veliki broj tableta i onesvestila se.

Prajsovi saradnici su poslušali njegovo upozorenje sledećeg jutra i pozvali policiju nakon što se nije pojavio u smeni. Policija je stigla i pronašla jezivo mesto zločina i odmah je pritvorila Ketrin iako idalje u komi. Kada se probudila, tvrdila je da se ne seća prethodne noći.

U kuhinji je policija pronašla Prajsovu glavu kako se ključala u loncu povrća na šporetu. Na stolu su našli dva puna tanjira, na svakom označeno imenom. U užasu, policija je shvatila da je Najt planirala da deci posluži delove tela Džona Prajsa.

Uprkos njenim tvrdnjama da se ne seća noći kada je umro Džon Čarls Tomas Prajs, Ketrin Najt je ubrzo optužena za njegovo ubistvo.

U oktobru 2001, njeno suđenje je počelo, ali nije stiglo daleko. Iz razloga koji su ostali nejasni, Najt je promenila izjašnjavanje o krivici i sudija je odložio predmet bez svedočenja.

Tog dana je sprovedena u zatvor, a sudija je naložio da joj papiri budu označeni sa „nikada neće biti puštena“. Po prvi put u istoriji, jedna žena u Australiji dobila je doživotnu kaznu bez uslovnog otpusta.

Do dana današnjeg, Najt se ipak drži priče o svojoj nevinosti i odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke.

Ketrin Najt se ranije žalila na kaznu i skoro odmah je odbijena. Ona i dalje služi svoju doživotnu kaznu u ženskom popravnom centru Silvervater.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs