Pogledajte

Ovo je realnost: Čak 100 muškaraca dobacivalo devojci tokom obične šetnje gradom! (VIDEO)

Imam utisak da do sada niko nije zaista pokazao kako to zapravo izgleda doživeti ulično uznemiravanje, rekao je Rob, autor ovog videa
Lifestyle
09:06h Autor:
Ovo je realnost: Čak 100 muškaraca dobacivalo devojci tokom obične šetnje gradom! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Čini se da je danas dobacivanje zgodnim devojkama na ulici sasvim normalna pojava, ali postavlja se pitanje koliko su zapravo muškarci svesni da je to jedan vid uznemiravanja i da na taj način mogu da ugroze i poremete duševni mir svake žene?

Video, čiji je glavni akter jedna sasvim prosečna Njujorčanka, prikazuje da muškarci često nemaju mere, a ni svesti o tome kako se i na koji način obraćaju nepoznatim devojkama.

Od "Hej, bejbi" i "Hej, lepotice", do "Upravo sam video milion dolara", "Bog te blagoslovio" i "Da li bi želela da razgovaraš sa mnom ako ti dam broj telefona". Jedan muškarac se čak drznuo da ide u korak sa devojkom punih pet minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A
žene širom sveta.

Kako izgleda kada žene dobacuju frajerima, pogledajte OVDE.

"Imam utisak da do sada niko zaista nije pokazao kako to zapravo izgleda doživeti ulično uznemiravanje, manje više", rekao je Rob za Hafington Post. "Niko se nije povukao korak unazad i stao da vidi šta se to zaista dešava na ulicama".

Njegova namera je bila samo da ukaže šta je to kroz šta žene prolaze svakodnevno. "Bez poruke, bez osuđivanja, samo da ljudi vide i da pričaju o tome", zaključuje Rob.

Glavni akter videa je jedna sasvim prosečna devojka, u crnim helankama, običnoj majici i rancem na leđima. Za deset sati šetnje Njujorkom, 100 muškaraca se odvažilo da joj dobaci najrazličitije vrste "komplimenta", na šta se ona trudila da uopšte ne reaguje. Pogledajte o čemu je reč.

OVDE pročitajte potresnu priču devojčice koja je zlostavljana od svoje 7. godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs