Proverite da li su vam u najbližem okruženju

9 žena koje svaka devojka treba da ima u životu: Drugarica iz srednje škole, udata prijateljica

Drugarica koja je potpuno drugačija od vas može da vam da neki savet koji vi nikada ne biste sami sebi dali. Takođe, sa njom možete da radite neke stvari koje nikada ne biste uradile same
Lifestyle 22.10.2014. - 21:26h
Foto: Thinkstock

Kako biste lakše podneli život i svet u kojem danas živimo pored sebe treba da imate ljude koji vas vole i poštuju. Ove žene bi svaka pripadnica lepšeg pola trebalo da ima u svom životu:

 

1. Drugaricu iz vrtića – ova drugarica može da vam popravi svaki dan, jer sa njom možete da pričate o stvarima koje ste radile dok ste bile male. To može samo da vas nasmeje.

 

2. Stariju ženu koja je "otkačena", jer vam na jednostavan način može dati nekoliko saveta o životu, a neće vas zamarati.

 

3. Koleginica sa posla

sa kojom možete da podelite i ružne stvari koje se dešavaju na poslu i da nekog ogovarate bez straha da će mu to preneti.

 

Koje su dragocene reči koje svaka žena treba da čuje saznajte OVDE.

 

4. Neku drugaricu koja je potpuno drugačija od vas, jer vam može dati neki savet koji vi nikada ne biste sami sebi dali. Možete da radite s njom neke stvari koje nikada ne biste uradile same.

 

5. Konobarica u kafiću gde pijete kafu, a koja vas voli.

 

6. Ako niste udati, udatu drugaricu, jer ćete tako videti šta vas čeka kada se udate i možete dobiti neki pametan savet o muškarcima.

 

Koji su najvažniji kvaliteti samouverene žene saznajte OVDE.

 

7. Drugarica iz srednje škole

sa kojom se možete prisećati prvih pijanstava i žurki na kojima ste zajedno uživale.

 

8. Ženu koja će biti glas razuma u vašem životu, jer je možete nazvati svaki put kada vam zatreba neki pametan savet.

 

9. Najbolju drugaricu koja će uvek biti tu za vas i slušati vaše priče, brisati vam suze dok plačete i tešiti vas kad god je to potrebno. Naravno biće tu i kada se budete smejale, izlazile, ili išle na putovanja.

 

Koje čudne stvari rade samo najbolje prijateljice saznajte OVDE.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...