Ima ih poprilično

Najčešći okidači ženske mrzovolje: Debljina, partner, loša frizura, pa čak i polomljen nokat!

Dobro raspoloženje žene najčešće pokušavaju da vrate šopingom, vežbanjem, čokoladom ili čašom vina. Međutim, ispostavilo se da je najbolji lek ipak malo samoće odnosno vreme koje mogu da posvete samo sebi i svojim potrebam, pokazalo je istraživanje
Zanimljivosti
20:48h
Najčešći okidači ženske mrzovolje: Debljina, partner, loša frizura, pa čak i polomljen nokat!
Foto: Thinkstock

Britanska kompanija Healthspan sprovela je istraživanje kako bi stručnjaci utvrdili zbog čega su žene najčešće mrzovoljne. U istraživanju je učestvovalo 1.000 žena i isti broj muškaraca.

Polovina ispitanica je priznalo da su ćudljive, a jedna od sedam je češće tužna nego srećna. Dve trećine žena smatra da su sklonije lošem raspoloženju od muškaraca.

Zbog kojih 6 odluka nećete nikada zažaliti saznajte OVDE.

Dobro raspoloženje najčešće pokušavaju da vrate šopingom, vežbanjem, čokoladom ili čašom vina. Međutim, ispostavilo se da je najbolji lek ipak malo samoće odnosno vreme koje mogu da posvete samo sebi i svojim potrebama. Dve trećine muških ispitanika koji su učestvovali u istraživanju reklo je da se drži podalje od partnerke ukoliko je ona loše volje.

Kako da pobedite stres kroz ishranu saznajte OVDE.

"I žene i muškarci mogu da budu loše raspoloženi. Međutim, žene u takvom stanju vole da budu same, a muškarci traže od svojih partnerki da ih oraspolože", rekla je psihoterapeutkinja Sali Braun.

Najčešći okidači mrzovolje kod žena su: debljina, partner, osećaj da nisu cenjeni, PMS, situacije u kojima nemaju šta da obuku, loša frizura, briga o domaćinstvu, nezahvalna i neposlušna deca, bubuljice, situacije u kojima ne znaju šta da spreme za večeru, situacije u kojima niko ne želi da im pripremi topli napitak, menopauza, slomljeni nokat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs