NA ŠTA JE SVE ŽENA SPREMNA DA BI UNIŠTILA MUŽA I NJEGOVU LJUBAVNICU: Priredila im šok života, ne znaju šta ih je snašlo

Kažu da je bol koji se pretrpi usled razvoda, jednak smrti voljene osobe, možda ga zbog toga neki vide kao rat i ne prezaju da potegnu svo raspoloživo "oružje"

Lifestyle
13:00h
NA ŠTA JE SVE ŽENA SPREMNA DA BI UNIŠTILA MUŽA I NJEGOVU LJUBAVNICU: Priredila im šok života, ne znaju šta ih je snašlo
Foto: Shutterstock

Ko gubi ima pravo da se ljuti, čuvena je rečenica po kojima neki žive svoj život. Ono što se dogodilo ovoj ženi može se povezati upravo sa tom rečenicom, mada nismo sigurni ko je ovde zaista izgubio, a ni ko to ima prava da se ljuti.

Naime posle 37 godina braka Džejk je ostavio svoju ženu Edit zbog mlade koleginice. Njegova nova devojka je zahtevala da žive u Džejkovoj i Editonoj kući vrednoj više miliona dolara, a pošto su advokati čoveka bili malo bolji, on je pobedio.

Džejk je dao, svojoj sada bivšoj ženi, samo 3 dana da se iseli. Prvi dan, ona je provela pakujući svoje stvari u kutije, sanduke i kofere. Drugog dana došli su iz agencije za selidbe da pokupe njene stvari. Trećeg dana je poslednji put sela za njihov prelepi trpezarijski sto uz svetlost sveća, uključila je tihu muziku u pozadini i počastila se kilogramom škampa, teglom kavijara i flašom šardonea.

zavese
foto: Shutterstock

Kada je završila, ušla je u svaku sobu i punila polupojedene školjke škampa umočenih u kavijar u udubljenje svih karniši u kući. Zatim je pospremila kuhinju i otišla.

Kada se muž doselio sa svojom novom devojkom u kuću, živeli su svoju bajku i sve je bilo blaženstvo prvih nekoliko dana. Onda je kuća polako počela da "miriše". Pokušali su sve, da očiste, prebrišu i prozrače celu kuću. Ventilacioni otvori su provereni da nema nekih mrtvih glodara i očišćeni su tepisi. Svuda su bili okačeni osveživači vazduha. Dovedeni su istrebljivači da bi ispalili kanistere sa gasom pri čemu su morali da se isele na nekoliko dana, a na kraju su čak i zamenili skupe vunene tepihe. Međutim ništa nije uspelo da izbaci taj nesnosni smrad iz njihovog doma.

Ljudi su prestali da im dolaze u posetu, a kućna pomoćnica je dala otkaz. Konačno ni oni sami nisu mogli više da izdrže smrad i odlučili su da se presele.

Mesec dana kasnije stavili su kuću na prodaju i iako su jo prepolovili cenu, nisu mogli da nađu kupca za svoju smrdljivu kuću. Pročuo se razlog i na kraju su čak i lokalni trgovci nekretninama odbili da se prihvate posla. Konačno su morali da pozajme ogromnu sumu novca od banke da bi kupili novo mesto za stanovanje.

italija, Kuća, kuća u Italiji
foto: Shutterstock

Jednoga dana bivša supruga je pozvala Džejka i pitala ga kako je. Ispričao joj je sagu o truloj kući, Edit ga je učtivo saslušala i rekla da joj užasno nedostaje njen stari dom i da bi bila spremna da smanji nagodbu za razvod u zamenu za vraćanje kuće.

Znajući da njegova bivša žena nije imala pojma za novonastalu situaciju smrada u kući, dogovorio se oko cene koja je bila oko 1/10 od vrednosti kuće, ali samo ako bi ona istog dana potpisala papire. Ona je pristala i u roku od sat vremena primopredaja je bila gotova.

Nedelju dana kasnije, muškarac i njegova mlada devojka su stajali nasmejani dok su gledali kako kompanija za selidbe pakuje sve stvari koje nose u svoj novi dom, uključujući i karniše.

Takođe se kaže da je osveta najslađa, kada se servira hladna.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs