KAD SAM ISPRIČAO DRUGU ŠTA MOJA ŽENA RADI U KREVETU, ODMAH JE REKAO DA ME VARA: Posumnjao sam u njegove namere

Da li mu je on pravi prijatelj ili samo ljubomoran čovek?

Lifestyle
Autor:
KAD SAM ISPRIČAO DRUGU ŠTA MOJA ŽENA RADI U KREVETU, ODMAH JE REKAO DA ME VARA: Posumnjao sam u njegove namere
Foto: Shutterstock

Čovek je na neverovatan način posumnjao da ga žena vara. Naime, on je prijatelju ispričao njegovu situaciju sa ženom u krevetu, a onda mu je taj isti drug uneo crv sumnje.

- Ja sam muškarac u ranim četrdesetima i moja žena (koja je istih godina) odjednom želi da radi sve te nove stvari u krevetu i puno je više zainteresovana za seks nego pre. Ne žalim se jer mi je to očito ugodno i zabavno, ali kad sam to spomenuo prijatelju u pabu, rekao je da možda ima aferu i da ju je to toliko zapalilo te želi intimni odnos - kaže i objašnjava da mu je prijatelj rekao da se šali, ali da on sada tu ideju ne može da izbaci iz glave.

prevara, varanje
foto: Shutterstock

- Honorarno radi kao pomoćnica u nastavi u lokalnoj osnovnoj školi, tako da ima dovoljno vremena i u kontaktu je s puno mladih očeva zbog posla.

Da li je neobično da neko u četrdesetoj postane avanturista u seksu?

U srećnom smo braku već 15 godina i iako je naš seksualni život uvek bio dobar, bio je i pomalo predvidiv i obično sam ja taj koji pokreće stvari. Možda sam paranoičan, ali sada mi je ideja u glavi, ne mogu da prestanem da razmišljam o tome.

prevara
foto: Shutterstock

Potražio je od savetnice "Mirora" savet.

- Nemoj da dovodiš u pitanje svoj brak i vernost supruge zbog glupog komentara koji je dao prijatelj u pabu. Verovatno je samo ljubomoran ili to radi u misionarskom položaju u mraku! Ako ste toliko osetljivi na malo šale, nemojte razgovarati o seksu sa svojim prijateljima - poručila mu je ona.

Stil/Miror

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs