Žene vole oficire

PROFESIJA ODREĐUJE KAKVI STE U KREVETU: Sportisti nisu izdržljivi, lekari su nežni i romantični, a umetnici iznenađenje

Prema profesiji kojom se bavi, veoma je lako otkriti kakav je koji muškarac u krevetu

Lifestyle
Autor:
PROFESIJA ODREĐUJE KAKVI STE U KREVETU: Sportisti nisu izdržljivi, lekari su nežni i romantični, a umetnici iznenađenje
Foto: Shutterstock

Istraživanje jednog internet portala otkrilo je da zanimanje muškarca donekle može da pokaže kakve su njegove ljubavne sposobnosti. Na osnovu odgovora dama koje su govorile o umeću njihovih partnera u krevetu, zaključeno je da muškarci u uniformi znaju kako da dovedu ženu do vrhunca, da su menadžeri i doktori majstori u oralnom seksu, a auto-mehaničari nepogrešivo znaju da pogode erogene zone na ženskom telu.

oficir
foto: Shutterstock

Muškarci u uniformi

Policajci, vatrogasci, piloti, vojna lica i ostali muškarci koji nose uniforme imaju izuzetno dobre ljubavničke sposobnosti. Važno da žena bude zadovoljena, a dame koje su u vezi s njima ističu da im je seksualni život odličan ili veoma dobar. Jedino na šta su se požalile jeste to da im nedostaje malo više eksperimentisanja.

doktor, lekar
foto: Shutterstock

Lekari

U krevetu su, kako pokazuje istraživanje, vrlo nežni i romantični. Vrlo su dobri u oralnom seksu, ali su izuzetno loši u predigri. Mana im je i to što seksualni odnos s njima traje prilično kratko, ali dobra vest je da održavaju vrlo redovan i aktivan seksualni život, što vam mogu potvrditi i brojne medicinske sestre koje rade s njima.

Prodavci

Oni seks žele svaki dan. Ne vole kad žena odbija seks, pa je, ako se to desi, dugo nagovaraju. Znaju da budu vrlo naporni ljubavnici, a seks s njima ponekad traje prekratko.

Radnici u fabrici

Žene koje su bile ili su još uvek u odnosu sa onima koji rade u fabrici (nezavisno od njihove poziciji na poslu) kažu da ti muškarci baš i nisu najveštiji ljubavnici. Seks nije čest i obično ne traje dugo, ali vole da eksperimentišu, pa ljubavisanje s njima ume da bude prava avantura.

Učitelji i profesori Oni teško prihvataju žensko odbijanje seksa, a žele ga svaki dan. Veoma su dobri u predigri iako nisu preterano izdržljivi. Nakon seksa vole da se maze, zbog čega kod žena dobijaju veliki plus.

Slikekanje, slikar, umetnik
foto: Shutterstock

Umetnici

U pitanju su neverovatni ljubavnici koji umeju da zadovolje ženu. U predigri su odlični, a veliku pažnju posvećuju partnerkinom orgazmu. Mana im je jedino to što zapadaju u periode kad su seksualno nezainteresovani, što, na sreću, ne traje dugo.

Menadžeri

Žene kažu da su korektni ljubavnici, koji vole da se maze. Dobri su u oralnom seksu, ali o predigri nemaju pojma. Sebičnost je osobina koja ih krasi jer im je sopstveno zadovoljstvo uvek važnije od partnerkinog.

Arhitekte i inženjeri

Njihove partnerke kažu da su oni vrlo maštoviti ljubavnici koji vole seks-igračke i koji se trude da zadovolje ženu. Mana im je što se ponekad zanesu u predigri, pa žena izgubi interesovanje za seks.

Auto-mehaničari

Istraživanja pokazuju da su majstori predigre jer znaju gde i kako treba da dodiruju žensko telo. Seks imaju više od dva puta nedeljno, a mana im je što nakon njega odmah zaspe.

fudbaler, sportista
foto: Shutterstock

Sportisti

Iako se od njih očekuje da su virtuozi u krevetu, pokazalo se da baš i nije tako. Oni su veliki romantičari i maze, ali su veoma statični i uglavnom puštaju ženu da sve odradi sama. Nisu preterano izdržljivi i mnogo se opterećuju time kakav utisak ostavljaju na ženu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs